OM LUISA

Jeg heter Luisa, er 33 år og bor i Stavanger med min elskede B, vår lille A og hunden vår Chaplin. Og snart kommer en liten til, men hen har ikke fått navn enda.

Jeg ble født i Colombia og kom til Norge med foreldrene mine da jeg var tre år. Først bodde vi i nasjonalromantiske Valdres, og siden ble Stavanger både hjem- og hjertebyen min.

Min lidenskap er å skrive og lage film. Akkurat nå er det sistnevnte lidenskap som dyrkes mest, gjennom studiet Fjernsyn- og multimedieproduksjon ved UiS. Tidligere jobbet jeg som HMS-rådgiver i et offshoreknyttet helikopterselskap, men oljå har aldri vært drømmen min. Å jobbe kreativt og lage film er derimot drømmen, og nå ser den mer oppnåelig ut enn noen sinne.

Jeg er stolt av å kalle meg feminist og sosialist. Kampen for rettferdighet og fred er den viktigste for meg. Kultur og musikk ligger hjertet mitt nært og jeg setter også pris på design, estetikk, mote og interiør. I skjønn forening vil dette skinne gjennom på La Mar.

Jeg kan høres i podcasten Ti minutter hvor jeg prater om ting jeg liker, saker jeg brenner for og alt annet som måtte falle meg inn. Abonner der du hører podkast.

Jeg er også en del av SnapKollektivet. Målet vårt er å bryte tabuer, bidra til å skape et mer åpent, tolerant og varmere samfunn. Følg oss!


Du kan følge La Mar på Facebook og Bloglovin, ellers finner du meg her:

Instagram | Twitter | LinkedIn