«Hvor ble det av henne?»

Jeg bare forsvant, jeg. Idet jeg skulle til å levere her på bloggen begynte livet å levere, såpass mye at jeg ble for opptatt med å leve det og glemte helt av denne nydelige lille plassen jeg har ryddet meg her på nettet.

Når alt plutselig er nytt (og spennende) er det vanskelig å holde i alt. For første gang på lenge er det deilig å fortelle at det er grunnen til stillheten og fraværet. Ingen mørke tanker, ingen maktesløshet. Jeg er her, jeg gjør ting jeg liker, jeg lærer, jeg lever. Fikk tilbakemelding for kommabruk i en skoleoppgave, men her er det bare jeg og ingen andre som bestemmer og jeg elsker komma. Et sted å bryte regler og gjøre opprør. 

Her kan jeg bare skrive slik jeg vil, og jeg har savnet det. Jeg savner også å skrive om kjærlighet, rage på ting som gjør meg forbanna og dele ting jeg liker. Og ja, jeg skal fortelle dere om studiene, siden det er det flest av dere har ettelyst. Det blir det neste, jeg lover. Og dere, fortsett å stikke innom, følg siden til La Mar på Facebook. Snart er vi fire hundre! 

Nå er det lørdagkveld, jeg har Anna Of The North i ørene og nå logger jeg av. Når du leser dette er det mest sannsynlig søndag, nyt den ♡

2 Comments

  1. June 8. oktober 2018

    Fint å høre fra deg igjen! Jeg savner de gode gamle bloggedagene jeg altså, selv om det er litt kleint å si. Jeg savner å blogge selv, og jeg savner alle «hverdagsbloggene» jeg pleide å lese, de er jo borte nesten alle sammen! Så ja, fint med livstegn på bloggen din igjen 😀

    Svar
  2. test 28. mars 2019

    nice

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.