På reise

Jeg leste innlegget jeg skrev i fjor etter vår tur til Spania, og skulle jeg skrevet et slikt nå hadde det blitt omtrent helt likt. Fordi jeg nøt på samme vis, den nydelige utsikten, tøyse i bassenget til huden på fingrene er forbi rynkete, nyte solstrålene som treffer den nakne huden og se lille A løpe rundt, le og oppdage.

Kroppen er en nyanse brunere, jeg kom hjem med ny energi og jeg ble like glad da jeg fant min favorittbrus i butikkhyllene. En nokså lik reise, men samtidig helt ny. Slik er det kanskje å være på reise med en en liten person som har blitt et helt år eldre, som ser alt med nye øyne og som mestrer både mye mer og annet en sist.

På reise

På reise med de beste jeg vet. Bare dere to og jeg.

Vår stund, bare vår helt egne stund.

Et sted som er vårt. Der vi, og bare vi, deler minner.

Vi gjenoppdager oss og alt rundt.

Vi ser og opplever noe som er nytt.

På reise, bare dere to og jeg.

Husk at du kan følge La Mar på Facebook for å få oppdateringer hver gang jeg poster et nytt innlegg, men også for å få med deg andre greier jeg vil dele med dere. Jeg finnes også på Snapchat og Instagram under brukernavnet @luisa_lamar.

3 Comments

 1. Silje 22. april 2018

  Ser jo berre så herleg og fint ut, og nydeleg tekst ved sidan av bileta 🙂 Håper helga di har vore flott!

  Svar
 2. hannah elisabeth 3. mai 2018

  Utrolig fine bilder 🙂 Du er flink til å skrive

  Svar
 3. Maria 31. mai 2018

  Så fint det var der. Hvor er det? Ferie er deilig, og jeg gleder meg til vi skal reise på ferie i juli 🙂

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.