Mitt hjem – hjemme.

Jeg har en veldig klar idé om hva som er mitt hjem og hva som er «hjemme» for meg, men noen ganger kan jeg ikke la være å tenke at «hjemme» kunne vært noe helt annet, et helt annet sted.

Colombia – mitt hjemland

Colombia, mitt hjemland, er en påminnelse om at livet kunne vært helt annerledes. Jeg kunne levd et helt annet sted. Det kunne vært mitt hjem. Jeg ble revet bort fra alt. Revet bort fra folk som andre tar for gitt at de har nær, som onkler, tanter, besteforeldre og søskenbarn. Hvem vet når jeg ser dem igjen og om jeg ser besteforeldre igjen i det hele tatt. Det er tanker jeg spesielt gjør meg når jeg har vært i Colombia og reiser derfra.

Stavanger – mitt hjem

Samtidig er jeg så sikker på at mitt hjem og mitt liv er i Stavanger, jeg kunne ikke tenke meg å bo et annet sted. For selv om jeg koser meg masse med familien min i Colombia, med all den gode maten og den spennende byen jeg ble født i, så er ikke det hverdagen. Hverdagen min er her. Kontrastene er så store.

To av alt, men alltid savn

Skulle ønske det var litt nærmere og mer tilgjengelig. Vanligvis føler jeg meg egentlig bare heldig som har to så fine land som er mine, to kulturer og to språk som jeg elsker. To land som er «hjemme» på hver sin måte. Men noen ganger blir jeg litt fortvilet, jeg føler jeg trekkes i begge armer, i to ulike retninger. Jeg skulle ønske jeg kunne være begge steder, helst samtidig.

Det gjør vondt. Det føles urettferdig i blant. Derfor er det så viktig for meg å sette pris på alt det fine i livet mitt, nyte det som er bra og aldri legge skjul på det. Fordi jeg er også veldig heldig. Jeg har mitt hjem, et hjem jeg deler med de jeg elsker mest og vi mangler ingenting.

Husk at du kan følge La Mar på Facebook for å få oppdateringer hver gang jeg poster et nytt innlegg, men også for å få med deg andre greier jeg vil dele med dere. Jeg finnes også på Snapchat og Instagram under brukernavnet @luisa_lamar.

3 Comments

 1. Carina Behrens 26. mars 2018

  ❤️ vi er mange som er glade for at ditt hjem ble her i Norge!

  Svar
  • lamar 27. mars 2018

   Tusen takk ♡ Jeg er veldig glad for det jeg også.

   Svar
 2. Milla 1. april 2018

  I second that Carina! Og dere har det så fint. Og den fargen, jeg har så lyst på den selv, i stua.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.