All The Stars

Jeg har hatt en sang på øret og på hjernen siden begynnelsen av året, og det er All The Stars av Kendrick Lamar og SZA. Musikkvideoen er endelig ute og jeg må selvsagt dele den med dere. Den gir meg gåsehud all over, akkurat som filmen den er soundtracket til (som seff er Black Panther, hvis noen lurte). Men jeg tror det er nettopp på grunn av filmen den assossieres med, at den gir meg gåsehud. Selve sangen er etter min mening ikke noen av artistenes beste, men den fenger meg af likevel. Musikkvideoen gir den en sterkere dimensjon syns jeg.

Kendrick Lamars linjer er de sterkeste sånn innholdsmessig, refrenget til SZA er veldig pop’ete, men superfengende (jeg går rundt og synger det heeele tiden). Det visuelle i All The Stars-videoen liker jeg veldig godt, med afrikansk symbolikk og spesielle effekter som gjør at musikkvideoen passer til filmens premiss i en enda sterkere grad, med tanke på Black Panther hører til sjangeren Sci-Fi. Jeg får veldig #blackexellence vibes av videoen og det kan jeg like!

Husk at du kan følge La Mar på Facebook for å få oppdateringer hver gang jeg poster et nytt innlegg, men også for å få med deg andre greier jeg vil dele med dere. Jeg finnes også på Snapchat og Instagram under brukernavnet @luisa_lamar.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.