Skal vi prøve igjen?

Dere husker sist jeg var innom, endelig frisk sa jeg, vel. Jeg skulle ta grundig feil. Det var da jeg skulle bli skikkelig syk. Det skulle jo ikke være mulig, men halsbetennelse er en underdrivelse når jeg kom på legekontoret siste mandagen i januar. Hadde selvsagt ikke dratt før, for jeg tenkte det kom til å gå over av seg selv. Det gjorde det ikke. Og nå, ti dager med penicillinkur fra helvete, en emosjonell uke full av pms, bursdag og savn, og en ‘komme-til-hektene’ uke etter er jeg her igjen.

Du leste riktig, bursdag ja. Ikke hvem som helst sin bursdag, men yours truly sin trettito årsdag var for akkurat en uke siden. Den ble feiret med mine tre (B, lille A og Chaplin), og de deiligste rettene fra Zouq (favorittrestauranten min!). Mamma og pappa var bortreist, lillebror er i Bergen, og jeg var ikke i slaget. Men hadde en superfin liten feiring med svigers dagen etter da.

«Kos deg kjempemasse!», sa lillebror da jeg pratet med han på telefonen, «Jeg skal prøve svarte jeg», med en klump i halsen. «Hallo, det er bursdagen din! Du må kose deg», svarte han. Og det er ikke alltid jeg gir han den, hehe, men da hadde han faktisk rett, det kjente jeg inni meg. Og dagen min var faktisk veldig fin! Samme gjelder dagene etter. Kroppen er i balanse, jeg kan gjøre det jeg liker og pleier, og det føles godt. Satans heldig, det er dét jeg er.

Aldri før har sykdom og pms satt meg sånn ut. Jeg tror kombinasjonen som satte meg ut bestod av mørket, kulden, mengden sykdom i heimen, håpløs jobbsituasjon som igjen har trykket meg ned i et mørkt hull i perioder. Men vi prøver igjen, jeg føler meg i alle fall tusen ganger bedre og har endelig overskudd til å blogge litt igjen. Jeg føler meg som meg selv, og det er verdens beste følelse!

Her var en liten oppdatering fra meg. Håper dere har det fint! Takk for at dere titter innom, leser gamle innlegg og ikke minst at flere etterlyser meg, det gjør meg veldig glad ♡

Husk at du kan følge La Mar på Facebook for å få oppdateringer hver gang jeg poster et nytt innlegg, men også for å få med deg andre greier jeg vil dele med dere. Jeg finnes også på Snapchat og Instagram under brukernavnet @luisa_lamar.

4 Comments

 1. Carina 23. februar 2018

  Denne gangen er det best det holder, for jeg SAVNER deg her inne, ass. Og selvfølgelig vil jeg ikke ar du skal være syk og ha det vondt da.

  Svar
  • lamar 23. februar 2018

   Herregud ja! <3

   Svar
 2. Martine 25. februar 2018

  Så kjipt! Jeg er glad du føler deg bedre nå da. Jeg gleder meg til nye blogginnlegg.

  Svar
  • lamar 26. februar 2018

   Takk! Jeg gleder meg til å dele blogginnlegg <3

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.