Opp og ned

Illustrasjon: Milla

Opp og ned

Jeg startet året på en slags fjelltopp, horisonten så lovende ut, planene var klare og det samme var jeg. Men så *poof* var jeg nede på bunn igjen, heldigvis ikke en vond bunn som i høst, mer en jævlig kjedelig en. Kroppen min kødder med meg. En dag er det en forkjølelse av verste sort, noen dager etter når jeg tror jeg kan begynne å kravle opp mot toppen, er det hormonene som herjer ustyrlig. Et kvinneliv. Jeg undrer meg, er det over nå?

Heldigvis har jeg fått presset inn fine greier mellom slagene, og jeg gleder meg vilt til mer av det. At kroppen slår seg vrang en gang i måneden kan jeg leve med, det har jeg gjort i mange år. Det har tatt til nye høyder, men lar ikke det gå mer innpå meg enn nødvendig. Inni hodet spinner det masse spennende greier, jeg blir så inspirert av så mye for tiden og jeg nyter det.

Og jeg har blitt tegnet. Og det er ikke hvem som helst som har tegnet meg, det er min vidunderlige og talentfulle venn, Milla. Jeg bare sa det, jeg, på Snapchat «Jeg trenger nytt profilbilde på Facebook og Instagram. Jeg vil ha en illustrasjon av meg.» og vips så hadde Milla tryllet fram noen superfine illustrasjoner. Jeg gikk for bildet over, bare med hvit bakgrunn. Men dette var like fint, så jeg måtte selvsagt vise dere. Takk Milla ♡

Hvordan har tjueatten vært for dere så langt?

Husk at du kan følge La Mar på Facebook for å få oppdateringer hver gang jeg poster et nytt innlegg, men også for å få med deg andre greier jeg vil dele med dere. Jeg finnes også på Snapchat og Instagram under brukernavnet @luisa_lamar.

 

 

5 Comments

 1. Milla 23. januar 2018

  Kjarleik ❤️❤️❤️

  Svar
 2. Martine 28. januar 2018

  Jeg føler veldig med deg når det kommer til det kvinnelivet. Hver måned venter det en skikkelig heftig PMS på meg, og noen ganger er den verre enn andre. Jeg prøvde å slutte på p-piller og satte inn spiral i stedet, men det hjalp ikke så veldig. Nå har jeg bare skikkelig uregelmessige mensenperioder som der igjen gir helt uventa og uregelmessig PMS. No thanks liksom. Men det er levelig! Jeg tar mye heller kaotiske hormoner enn virkelige nedturer. Uansett kommer det mange flere fordeler med å være kvinne enn å skulle latt være (om mulig). Womanhood is the best, yo!

  Svar
 3. line 4. februar 2018

  <3

  Svar
 4. Maria 19. februar 2018

  Jeg henger visst litt bakpå kommenteringen… 2018 så langt har vært veldig blandet. Er det lov å si at man kanskje har vært litt deprimert? Jeg liker ikke å klage på ting, ikke sånn i offentlighetens rom iallefall, men det siste året har vært tøft på mange måter, og sånn henger jo litt igjen i kroppen. Jeg håper at jeg klarer å sile ut de negative tingene jeg klarer fremover, slik at jeg kan fylle med positive ting der jeg kan. Enkelte ting kan jeg ikke gjøre så mye med, men siler jeg ut de negative tingene jeg KAN gjøre noe med, så blir det forhåpentligvis lettere å håndtere de situasjonene som alltid vil være litt trøblete. 🙂

  Svar
  • lamar 23. februar 2018

   Du er ikke alene min venn. Jeg kjenner meg igjen i det du sier, og noen ganger er det faktisk lettere å dele når det har gått over. Jeg har som mål å prøve på det samme <3 Håper vi kan møtes snart!

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.