Ting jeg gleder meg til i 2018

Et nytt år gir meg alltid følelsen av en ny start, nødvendigvis ikke på alle måter, noe videreføres fra tidligere år, men jeg syns det er fint å knytte hendelser og minner til en bestemt tid i livet. Et nytt år er en ny tid som skal fylles med allslags fine greier. Noen av disse vet vi om, men av erfaring dukker det opp mye annet også. Vel, her er det jeg vet om, og det jeg gleder meg til i 2018.

Konserter

Selv om jeg fortsatt ikke vet alle konserter jeg kommer til å dra på i år, så vet jeg at det i hvert fall blir noen. Dere vet, no music no life. Årets første konsert skal jeg på neste uke, en giga stor veldedighetskonsert som heter Play Attention 2018, blir gøy.

Bursdag

Jeg gleder meg alltid til bursdag, selv om den tydeligvis ikke er så viktig for meg lenger (ref. forrige innlegg da jeg ikke kunne huske hva jeg gjorde på bursdagen min i fjor). Men som februarbarn er det liksom alltid det man gleder seg til når jul og nyttår er forbi.

Aktivisme

Jeg gleder meg til å fortsette å kjempe for de tingene jeg tror på og engasjere meg i sakene jeg brenner for. Feminisme, antirasisme, miljø og internasjonal solidaritet (og sikkert mange fler). Jeg skal fortsette å bruke stemmen min, jeg skal si i fra når jeg ser urett og jeg skal ikke la meg kue. Jeg har fått muligheten til å holde den internasjonale appellen på 8. mars i år, det begynner å bli en del år siden sist og det kribler i magen allerede. Hvis jeg kan stå på talerstolen og inspirere en ung kvinne til å engasjere seg så føler jeg at jeg har gjort noe viktig.

Reiser

Det kribler i magen bare jeg tenker på det. Reisen som er planlagt er ikke spektakulær, men det er noe med å i det hele tatt kunne dra på ferie med familie og ikke minst at lille A får sitt største ønske oppfylt. Vi skal til Spania i vår, til et nydelig sted som er perfekt til oss som familie, og jeg gleder meg helt vilt! Jeg har også utrolig lyst til å få til en tur til Bergen for å besøke broren min og Oslo for å besøke fine venner.

Pusse opp

2018 er året for flere farger i huset vårt, jeg trenger i hvert fall en rosa vegg i livet mitt, gjør ikke du? Og jeg har store planer om å endelig velge en farge til en av veggene på soverommet vårt, for der er alt hvitt og atter hvitt at the moment, og det er ikke helt oss.

Besøk

Ja, for jeg har bestemt at Carina og Stine skal besøke meg i år, de er med på det altså, men tenker at når det står svart på hvitt så må det skje. Og jeg vil selvsagt ha besøk av flere venner som bor andre steder, kom kom!

Lese og skrive

Jeg gleder meg til alle de flotte bøkene jeg skal lese i år. Jeg er så heldig som får muligheten til å lese mange på grunn av samarbeidet mitt med Aschehoug, men jeg skal være flink å benytte meg av biblioteket og så skal jeg fortsette å ønske meg bøker. Jeg gleder meg også til å skrive, og jeg håper jeg får skrevet mye mer i år enn det jeg gjorde i fjor.

Lage mer podkast

Det er ingen tvil om at podkasten min Ti minutter skal videreføres i det nye året. Jeg planlegger episoder og gleder meg til å komme i gang igjen. Dere får selvsagt beskjed når nye episoder blir publisert. Og har du ikke hørt alle gamle, så syns jeg du skal gjøre det. Du finner den der du hører podkaster.

Mablisfestivalen

I år er jeg med i gruppa som arrangerer Barnas Mablis, det er virkelig stas for en småbarnsmor. Det beste jeg vet er å kunne ta lille A med på kulturelle arrangementer som arrangeres her i Stavanger. Jeg vil at han skal oppleve musikk og annen kultur, og nå får jeg være med på å lage et av de fineste sommereventyrene for kids i byen min. Og det er vel ikke umulig at det blir en tur på Mablis på kvelden.

Teater

Jeg trenger mer teater i livet mitt. Det er ikke alle som vet det, men jeg har studert drama og jeg har alltid drømt om å stå på en scene (hadde aldri takket nei til film heller altså). Men jeg setter også ufattelig stor pris på å sitte i publikum. Teater er noe av det beste jeg vet, det er omtrent like bra som å lese en bok, så jeg skal prøve å få med meg flere stykker i 2018.

Alt det fine som kommer til å dukke opp, men som jeg fortsatt ikke vet om.

For vi vet de kommer, de fine stundene med fine folk.

Hva gleder du deg til i 2018?

Husk at du kan følge La Mar på Facebook for å få oppdateringer hver gang jeg poster et nytt innlegg, men også for å få med deg andre greier jeg vil dele med dere. Jeg finnes også på Snapchat og Instagram under brukernavnet @luisa_lamar.

4 Comments

 1. Silje 9. januar 2018

  Så mykje fint, bra og kjekt! Konsertar, aktivisme, besøk av vener, reising og så klart lesing (hurra for biblioteket). Håper året blir bra og at du får gjort mykje av det du skriv i innlegget her 🙂

  Svar
 2. Carina Behrens 9. januar 2018

  Hihi, du har helt rett, nå står det svart på hvitt, så da MÅ vi komme ? Mange fine planer du har fremover, gleder meg til høre mer!

  Svar
 3. malene fossum 10. januar 2018

  SÅ mange fine ting! Viktig å ha noe å se frem til 🙂 Ha en fin kveld.

  Klem

  Svar
 4. line 13. januar 2018

  herlige punkter!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.