Episode tre av Ti minutter + anbefaling av Å-kjendis

Sent, men godt kom forrige ukes episode av Ti minutter på fredag. Og enda senere kommer dette innlegget. Noen ganger er tilværelsen i det ekte livet slik at alt annet blir satt på vent. Slik har det vært i disse dager, men nå kommer i hvert fall en liten heads up til alle som vil høre episode tre, og ikke minst få en podkastanbefaling med på kjøpet.

Episode tre

Enda en episode av min lille podkast, Ti minutter, er ute og jeg håper du vil høre den, om du ikke har gjort det allerede da. Jeg deler to fine ting fra livet og så prater jeg litt om noe jeg brenner for, nemlig krøller. Og ja, jeg mener krøller og hår. Kjenner at jeg skulle hatt så inderlig mer tid på dette, så kanskje det kommer opp igjen. Håper det faller i smak!

Jeg ønsker også at dere sender inn lytterspørsmål til hver episode så plukker jeg ut et eller to som jeg svarer på. Det kan dere gjøre her i kommentarfeltet, på Facebook-siden til La Mar eller på DM på Instagram (@luisa_lamar).

Anbefaling: Å-kjendis

Krister, Sara og Niclas, prater om kjendiser, både norske og internasjonale, og de gjør det på et vittig og engasjerende vis. Jeg ler med og av dem. Ikke slemt altså, men er du ekstremt opptatt av fakta så kan det hende at du må riste av deg noen gufs, for denne gjengen er cute AF, men ikke alltid like sterke på fakta og research. Faktafeilene har blitt en del av sjarmen til denne podden. Er noe feil, har jeg lært meg å bare flire av det.

De grer ut om noe som om de har mastergrad i saken, og så plumper de ut med essensielle detaljer som er helt ute. Vil dere ha eksempler? Here you go. Niclas får til de grader skryt av de Sara og Krister for sin perfekte sørlandsdialekt da han imiterte Anna Rasmussen og Michelle, de er fra Stavanger ass. Og at ordfører i Oslo, Marianne Borgen, er fra AP, når hun er vitterlig fra SV. (Ok, det var faktisk litt deilig å få dette ut, haha.)

Jeg vet, jeg har fakta-ocd, I’m working on it og Å-kjendis hjelper meg ♡ Jeg kunne irritere meg grønn før, men jeg har lært å omfavne det. De fine folka veier opp for feilene, jeg tar meg selv i å bli engasjert i det de prater om selv om det bare er helt random kjendisprat. Jeg digger Å-kjendis og blir superhappy hver gang det kommer ny episode.

Husk at du kan følge La Mar på Facebook for å få oppdateringer hver gang jeg poster et nytt innlegg, men også for å få med deg andre greier jeg vil dele med dere. Jeg finnes også på Snapchat og Instagram under brukernavnet luisa_lamar.

1 Comment

  1. Milla 7. oktober 2017

    DIGGE podkasten din Luisa!

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.