Vi er nominert til Jenteprisen 2017

Dette er oss, vi er SnapKollektivet, og vi er nominert til Jenteprisen 2017!

Jenteprisen

På FNs internasjonale jentedag skal Plan International Norge og Costume Norge hylle de som gjør en ekstra innsats for jenters rettigheter. Prisen deles ut for sjette gang av Plan Norge, og for første gang i samarbeid med Costume. Prisens formål er å løfte frem en enkeltperson, organisasjon, bedrift eller andre i Norge som engasjerer seg i kampen for jenters rettigheter – enten i Norge eller ute.

Nominert

Og tenk, vi er nominert. Jeg har vært innmari stolt over å være en del av SnapKollektivet siden dag én, og dette blir som en utrolig stor og flott bekreftelse på at det vi gjør er viktig, det vi gjør når ut og de vi når ut til setter pris på det. Bare tanken får meg til å smile, det gjør meg rørt og glad. For jeg får være en del av det. Det er vanskelig å gå inn i det og tenke at vi vinner, våre «motstandere» som er gjort kjent er fantastiske, sterke og betydningsfulle jenter og damer. Men pytt sann, det gjør ingenting, vi er nominert og det betyr faktisk himla mye for meg og resten av verdens beste kollektiv, SnapKollektivet.

Tusen takk til dere som nominerte oss ♡

Husk at du kan følge La Mar på Facebook for å få oppdateringer hver gang jeg poster et nytt innlegg, men også for å få med deg andre greier jeg vil dele med dere. Jeg finnes også på Snapchat og Instagram under brukernavnet luisa_lamar.

 

5 Comments

 1. Silje 26. september 2017

  Wow, så kult!! Gratulerer 🙂

  Svar
 2. Kari 27. september 2017

  Så utrolig kult, gratulerer så mye 🙂

  Svar
  • lamar 5. oktober 2017

   Takk ❤️

   Svar
 3. Milla 28. september 2017

  THIS IS SO AWESOME!

  Svar
  • lamar 5. oktober 2017

   I know ?

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.