Musikkmandag #11

Musikkmandag! Det er ingen hemmelighet at jeg er en lettrørt person eller at musikk beveger meg på mange vis, men i dag deler jeg noe som virkelig rørte meg. Jeg er en sucker for kjærlighet, og gjennom denne videoen kan vi se hvor stor, viktig og riktig den er.

Surefire

«‘Surefire’ is a song about eternal faith. Faith that love is the most powerful force in the universe,»
– Cole Wiley (filmskaper som har regissert videoen)

En av de vakreste stemmene i verden tilhører John Legend, det tør jeg virkelig å påstå. Og sett den vakre stemmen sammen med et vakkert budskap så feiler det ikke, ikke for meg i hvert fall. Jeg fikk gåsehud, klump i magen og tårer i øynene av videoen til Surefire. Jeg kan ikke la være å dele den med dere. Ikke når verden er slik den er i dag. Det diskuteres heftig i kommentarfeltet, men en ting er sikkert, dette er et budskap om grenseløs kjærlighet, både fysisk og kulturelt. Og det er ingen tvil om at dette er nok et motsvar til politikken Trump driver i USA, mot immigranter fra Mexico og Latin-Amerika og mot muslimer. Men syns dette kan være viktig for oss, for det vi opplever og ser i vår eget land og i vårt kontinent. Er det noe som gir håp, så er det kjærlighet. Og kjærlighet er større en alt som deler oss. Jeg stiller meg bak, hundre prosent for faen. Det er så viktig å være åpen om det nå i dag.

 «Human civilization is experiencing an extraordinary moment in time. We are more capable of doing more good than ever before, but we are still mired by a myriad of systemic failures that continue to arise because of our continuing lack of empathy towards others.»
– Cole Wiley

Husk at du kan følge La Mar på Facebook for å få oppdateringer hver gang jeg poster et nytt innlegg, men også for å få med deg andre greier jeg vil dele med dere. Jeg finnes også på Snapchat og Instagram under brukernavnet luisa_lamar.

3 Comments

 1. Sissel 26. september 2017

  Takk for at du deler. det er så viktig å vise kjærlighet, og bry seg. The world is going mad..Nydelig sang

  Svar
  • lamar 26. september 2017

   Bare hyggelig <3 Alt for kjærligheten. Takk for fine ord!

   Svar
 2. Carina 27. september 2017

  Woah, en av de fineste sangene jeg har hørt på lenge. Og FOR en video ❤️ Alt for kjærligheten, ass!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.