Ny episode av Ti minutter + anbefaling av Funny How?

Ny episode av Ti minutter er ute, og som lovet i episoden skal jeg gi dere en anbefaling sammen med hver nye episode fremover. Første podkast jeg anbefaler er Funny How?

Episode to

I episode to av min lille podkast, Ti minutter, prater jeg igjen på innpust og utpust, men satser på at podkondisen tar seg opp etterhvert. Jeg syns det var litt skumlere å publisere denne gangen, men forteller meg selv at jeg gjør dette fordi jeg syns det er gøy. Det funker på nervene og demper selvkritikken litt, heldigvis.

Nå er uansett episode to ute, sjekk den ut da vel! Og så blir jeg himla glad hvis du abonnerer, og enda gladere blir jeg hvis du slenger inn noen stjerner (helst fem da, he he) og hvis du føler deg ekstra modig så kan du jo slenge med noen ord i omtalen.

Jeg ønsker også at dere sender inn lytterspørsmål til hver episode så plukker jeg ut et eller to som jeg svarer på. Det kan dere gjøre her i kommentarfeltet, på Facebook-siden til La Mar eller på DM på Instagram.

Du finner Ti minutter på iTunes, SoundCloud og der du hører podkaster. Eller du kan høre her.

Anbefaling: Funny How?

Nå har Carina aka Enkelst skrevet i omtalen (min eneste skriftlige omtale btw) at alle har godt av mer Stavanger-dialekt i hverdagen, så derfor kjører jeg på og anbefale Stavanger-podkasten Funny How? som er oppkalt etter en av Joe Pescis replikker i Goodfellas. I Funny How? kan høre rapperen Bvis og filmskaperen Aleksander Trandberg sine deilige siddisstemmer i engasjerende dialog om gangsterfilmer, what’s not to like?

Hvis navnet Bvis så kjent ut, så har du det kanskje fra mitt lille intervju med Stavanger-rapperen.

I likhet med min podkast, finner du Funny How? på iTunes, SoundCloud og der du hører podkast.

Husk at du kan følge La Mar på Facebook for å få oppdateringer hver gang jeg poster et nytt innlegg, men også for å få med deg andre greier jeg vil dele med dere. Jeg finnes også på Snapchat og Instagram under brukernavnet luisa_lamar.

3 Comments

 1. Caroline 21. september 2017

  Yeeeei, ny episode! <3 Liker podcasten din kjempegodt <3 Forresten, kunne du laget et innlegg om hvordan du lager og redigerer podcasten din? 🙂

  Svar
  • lamar 26. september 2017

   Yey <3 Hmm, vet ikke om jeg skal lage et helt innlegg om det fordi det er veldig enkelt hehe. Jeg tar opp i GarageBand og der legger jeg også inn de andre lydfilene. Det finnes supergode tutorials på YT som kan forklare det mye bedre enn meg, anbefaler deg å sjekke ut der!

   Svar
 2. Kari 23. september 2017

  Jaaa, så gøy med en ny episode 🙂

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.