Ti minutter – en liten podkast

Min lille podkast, Ti minutter, er endelig ute! Jeg vet ikke helt hva jeg føler nå, men en ting er sikkert, jeg gleder meg allerede til å spille inn episode to. Enn så lenge kan dere lese litt om mine tanker bak podkasten og ikke minst høre første episode.

Podkastkunsten

Jeg elsker å lage podkast, og nå som jeg har lært å klippe episoder selv, har jeg bare hatt lyst til å gjøre det mer. Vel, jeg lærer fortsatt så ikke forvent at denne podkasten skal være perfekt. Hva er uansett perfekt? Jeg koser meg mens jeg sitter og knoter i redigeringsprogrammet, og det er det viktigste. Og hvem vet, en dag i fremtiden behersker jeg kanskje podkastkunsten som om jeg ikke hadde gjort annet hele livet.

Ti minutter

Som tittelen sier er dette en liten podkast, og hver episode varer i omtrent ti minutter. Og vet dere hvor slitsomt det er å prate i ti minutter i strekk? Damn! Jeg prater på innpust og utpust, men kanskje dette også er en kunst jeg vil beherske bedre med øvelse. Det er uansett verdt det. Jeg har gått med denne ideen lenge, og jeg gjør det bare fordi jeg syns det er gøy med podkast.

I Ti minutter kommer dere til å høre meg prate om ting jeg er opptatt av, saker jeg brenner for og alt annet som måtte falle meg inn. Jeg blir også veldig glad for tilbakemeldinger fra dere lyttere. Fordi selv om jeg gjør dette fordi jeg liker å lage podkast, så ønsker jeg selvsagt at dere som hører på blir underholdt, og forhåpentligvis fortsetter å høre.

Jeg ønsker også at dere sender inn lytterspørsmål til hver episode så plukker jeg ut et eller to som jeg svarer på. Det kan dere gjøre her i kommentarfeltet, på Facebook-siden til La Mar eller på DM på Instagram.

Ti minutter finner dere på SoundCloud, på iTunes og hvor enn du hører podkast. I første episode forteller jeg litt om meg selv, deler noen tanker i etterkant av valget og prater om serien Narcos.

Husk at du kan følge La Mar på Facebook for å få oppdateringer hver gang jeg poster et nytt innlegg, men også for å få med deg andre greier jeg vil dele med dere. Jeg finnes også på Snapchat og Instagram under brukernavnet luisa_lamar.

10 Comments

 1. Milla 14. september 2017

  Hurra for Ti Minutter med den finaste stemmen eg vett om.

  Svar
  • lamar 14. september 2017

   Åh, det var fint sagt Milla mi <3 Håper det falt i smak!

   Svar
 2. Guro 14. september 2017

  Så herlig å endelig høre podkasten din! Jeg syns det er så bra at hver episode er bare ti minutter fordi noen ganger er jeg ikke helt i modus for å kaste meg uti podkaster på nærmere en time. Og takk for at du svarte på mitt spørsmål 🙂 Syns det er spennende å høre din side av saken. Gleder meg til neste episode!

  Svar
  • lamar 14. september 2017

   Tusen takk, Guro! Så utrolig fint at du gleder deg til neste episode, det gjør meg glad!

   Svar
 3. Kari 16. september 2017

  Så morro 🙂 gleder meg til neste episode <3

  Svar
 4. Caroline 18. september 2017

  Veldig fin episode <3

  Svar
  • lamar 18. september 2017

   Tusen takk ❤️

   Svar
 5. Tine Katrine 18. september 2017

  Kjempefint med sånne korte episoder! Og fancy med musikk og greier, nice! Nettopp klippet ferdig min første podcast, og det var overraskende avslappende arbeid.

  Svar
  • lamar 18. september 2017

   Så fint at du liker ? Gleder meg til å høre podden deres!

   Svar
 6. Maria 19. september 2017

  Endelig fikk jeg hørt podkasten din. Så gøy! Dette må du gjøre mer av <3

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.