SnapKollektivet #tbt

Vel, det er torsdag igjen og da er det dags for et lite tilbakeblikk fra en av mine tidligere stories på SnapKollektivet. Rettere sagt vår andre runde, temaet er kropp og jeg er fortsatt litt keitete foran kameraet, men det må vel være lov. Lets roll!

I forbindelsen med runden om kropp skrev jeg et innlegg, og det kan du lese her. Og jeg har vel ikke så mye mer å si om dette, annet enn at jeg håper vi snart kan ha temaet kropp igjen, for jeg syns det både var viktig og gøy!

Husk at du kan følge La Mar på Facebook for å få oppdateringer hver gang jeg poster et nytt innlegg, men også for å få med deg andre greier jeg vil dele med dere. Jeg finnes også på Snapchat og Instagram under brukernavnet luisa_lamar.

2 Comments

 1. Vilfa 1. september 2017

  Dere gjør en så viktig jobb! Stå på, ladies!

  Svar
  • lamar 13. september 2017

   Tusen takk <3

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.