Musikkmandag #7

Yas, musikkmandag igjen! Dere som har fulgt meg lenge vet at jeg er stor fan av Silvana Imam. Hennes siste album heter Naturkraft og det beskriver egentlig dama veldig bra. 

Naturkraft

«Mine damer og herrer, møt Silvana Imam. En tornado som raser over scenen. En selverklært uredd legende. Råskap og sårhet. Hun er alt.»

Disse ordene skriver jeg etter å ha opplevd Silvana Imam på Folken i april tjueseksten. Hvis du vil lese resten av innlegget så kan du gjøre det her. Personlig syns jeg det er en av mine beste konsertopplevelser og skildringer, om jeg får si det selv.

Naturkraft, the short film

«I always wanted to build a whole world around my songs, an album is like a story. I got a huge taste of it when we recorded the short films to «I die for you» and now we have pushed the format even more. In four days we warred and tored for this piece which will be called «Naturkraft», the short film.»

Silvana Imam er en kvinne som ikke bare ønsker å gjøre noe, hun gjennomfører. Og under her ser dere kortfilmen som er basert på albumet, Naturkraft. Har dere femten minutter til overs, se den! Eller spar den til en gang du har. Denne kraftfulle dama unner jeg dere å få et nærmere titt på.

Husk at du kan følge La Mar på Facebook for å få oppdateringer hver gang jeg poster et nytt innlegg, men også for å få med deg andre greier jeg vil dele med dere. Jeg finnes også på Snapchat og Instagram under brukernavnet luisa_lamar.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.