SnapKollektivet #tbt

La oss ta det tilbake til starten! SnapKollektivet er over ett år og fra i dag skal jeg ta dere med på dette vakre eventyret. Jeg har spart på hver eneste av mine stories og nå skal jeg dele de med dere hver torsdag fremover. Jeg starter med den aller første. Jeg var andre kvinne ut, nygift og spent. Vamos! 

Husk at du kan følge La Mar på Facebook for å få oppdateringer hver gang jeg poster et nytt innlegg, men også for å få med deg andre greier jeg vil dele med dere. Jeg finnes også på Snapchat og Instagram under brukernavnet luisa_lamar.

2 Comments

 1. Tine Katrine 25. august 2017

  Skulle ønske alt mitt ble lagret også 🙁

  Svar
  • lamar 26. august 2017

   Ja! Det hadde vært så koselig å se tilbake på alle sine <3

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.