Musikkmandag #4

Det er mandag igjen og dermed er det klart for ny utgave av spalten Musikkmandag. I dag deler jeg en av mine absolutte favoritter of all times, nemlig M.I.A..

M.I.A.

Har du ikke hørt om eller på M.I.A. så mener jeg at du har gått glipp av en av vår tids største artister, I’m just saying. Det sier kanskje mest om hvor ufattelig mye jeg digger henne, men helt ærlig så er hun etter min mening en av de mest betydningsfulle artistene, ikke bare fordi musikken hennes er rå, men fordi hun er en ufattelig viktig stemme i samfunnet.

M.I.A er en britisk rapper, sanger-songwriter, plateprodusent, regissør, visuell kunstner, aktivist, fotograf, mote designer og modell. Hun og familien er av tamilsk opprinnelse og måtte flykte fra Sri Lanka. M.I.A. er en uredd aktivist. Hun er ikke redd for å være annerledes eller å tale makta midt imot. Hun har blitt et flyktningikon og våger å tale de undertryktes sak. Er det rart jeg elsker henne og alt hun representerer?

Vel her har dere hennes nyeste video, låten heter Finally og er fra hennes siste album som heter AIM. Enjoy!

Husk at du kan følge La Mar på Facebook for å få oppdateringer hver gang jeg poster et nytt innlegg, men også for å få med deg andre greier jeg vil dele med dere. Jeg finnes også på Snapchat og Instagram under brukernavnet luisa_lamar.

1 Comment

  1. Victoria 11. juli 2017

    Sykt bra dame og så himla pen! 😀

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.