SnapKollektivet ble 1 år..

.. og det var rett og slett det hele forrige uke handlet om for meg. Ta en titt da vel!

Første gang

Jeg startet uken som hvilken som helst uke, men med noen flere sommerfugler i magen. Formiddagen gikk med til støvsuging, pakking og stelling. Og plutselig satt jeg på flyet til Gardermoen, så på toget til Oslo. Et par t-baner (høhø tok en feil) etter satt jeg på bussen hjem til min kjære Carina, med Carina og søteste lille Bob. Vi freshet oss raskt opp, altså vi klinte litt sminke i fjeset, så dro vi avgårde til Lille Saigon hvor resten av kollektivet ventet på oss. For aller første gang fikk jeg se, klemme på og le sammen med nesten alle de fantastiske damene som jeg prater med omtrent hver dag (neste gang Lisa, neste gang).

En veldig bra type Angst

Feiringen fortsatte på Angst Bar, jeg følte meg hjemme med det samme. Kan hende at bartenderens stavangerdialekt bidro litt, men for et deilig sted det er! Jeg skjønner godt at Thea henger der sånn ca hele tiden. Vi hadde en hel liten del for oss selv ute, vi laget oss et langbord med plass til oss og gjestene våre. For tenk, jeg skulle ikke bare få møte SnapKollektivet, men også flere av våre kule gjester som har bidratt til å gjøre SnapKollektivet så fantastisk som det er. Og tror dere ikke det dukket opp et par følgere også? Vi spiste kake, skålte og klemte litt mer.

Dranks og dans

Så gikk turen videre til Perestrojka hvor vi spilte alt fra Destiny’s Child til Mariah Carey med All I Want For Christmas Is You, og jeg sier vi for det var faktisk tilfellet. Du får ikke besøk av hele SnapKollektivet uten at vi tar bittelitt styringa, haha. Men fytti for en nydelig feiring av vårt vakre kollektiv. Vi dansa i det som føltes flere timer, men det gjorde ingenting fordi jeg ville ikke at kvelden skulle ta slutt.

Vel hjemme i Stavanger dro jeg onsdag avgårde til byen for et intervju med Byas i forbindelse med ettårsdagen vår. Det ble en innmari fin sak, les den her.

Nå, bildebonanza!

Bursdagsfest på Angst Bar. Foto: Tine KatrineMeg. Foto: MillaMarie. Foto: MillaCarina. Foto: MillaTine Katrine. Foto: MillaMilla og CarinaLinn. Foto: MillaLinn og Thea. Foto: MillaMeg (type hele kvelden). Foto: MillaCamille (gjestesnapper). Foto: MillaLinn og Thea. Foto: MillaFølger og Stine (gjestesnapper). Foto: Milla

Tine Katrine har også laget en fin film fra feiringen vår

Sånn, nå må jeg faktisk få meg litt mat. Min faste spalte Musikkmandag kommer senere, stray tuned! Husk at du kan følge La Mar på Facebook for å få oppdateringer hver gang jeg poster et nytt innlegg, men også for å få med deg andre greier jeg vil dele med dere. Jeg finnes også på Snapchat og Instagram under brukernavnet luisa_lamar.

6 Comments

 1. Milla 3. juli 2017

  Det va så deiligt å se deg!!!

  Svar
  • lamar 3. juli 2017

   I like måde, kjære Milla <3

   Svar
 2. Carina 3. juli 2017

  Det var en helt fantastisk kveld <3

  Svar
  • lamar 3. juli 2017

   Yass bitch! Haha, er så glad i deg <3

   Svar
 3. Maria 3. juli 2017

  Så utrolig koselig det så ut 🙂 Neste år kræsjer jeg partyet og er sånn «følger» partydeltaker 😛 Hehe

  Svar
  • lamar 3. juli 2017

   Det hadde vært så koselig 😀 <3

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.