Verden ?

Igjen kom det et smell. Uskyld og unge liv ble angrepet, et ubeskrivelig feigt angrep, fullt av hat. Ren og skjær ondskap. Mens vi fredfullt lever våre liv i våre lune hjem. Husk at du er heldig. For hver dag smeller det et sted, hver dag frarøves uskyldige barn og unge mennesker livet. Og om de fortsatt puster og hjertene deres slår, så er følelsen av fred og trygghet et minne i deres tanker og i deres kropp. At det skjer så nærme oss, blant mennesker som koser seg på samme måte som vi selv gjør i blant, gir oss en påminnelse om at det onde finnes. Vi skal sørge, gråte og holde hverandres hender, stå sammen med vakre Manchester slik vi gjorde da det smalt hos oss, slik vi gjorde med Paris, Nice, Berlin, London og Stockholm. Og i morgen eller neste uke, må vi ei glemme at et sted der ute i verden, smeller det igjen.

Snart er det natt, noen savner en de elsker. Hjertet mitt er med Manchester i kveld.

1 Comment

  1. Milla 24. mai 2017

    <3 </3 <3

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.