W.O.M.A.N

Nå er det straks helg, solen skinner i Stavanger, håper den viser seg der du også befinner deg. På fredager dukker det alltid opp ny musikk, og denne fredagen fant jeg en superkul banger fra Norah Benatia. W.O.M.A.N er en hyllest til kvinner og spesielt mødre. Thank you girl ♡ 

Jeg ville lage en hyllest til kvinnen, spesielt mødre, og jeg ønsker å oppmuntre alle kvinner til å være seg selv, uansett hvordan de er, og uten å følge klisjéene om hvordan en kvinne eller mor skal være.
– Norah Benatia

Jeg fryder meg over at mange unge kvinner i musikkindustrien er opptatte av å formidle kvinnesak, at de lager musikk med samfunnet og kvinneperspektiv som innfallsvinkel.  Det vitner om at unge kvinner har samfunnet og det som rører seg der i tankene når de skaper, at de bryr seg og at det er betydningsfullt for dem å gi et bidrag, å formidle noe som kan være en liten del av en stor bevegelse.

Men nå, kos deg, sett på W.O.M.A.N og rist på det du har!

 

Misset du forrige innlegg? Sjekk ut mine favoritter på Snapchat her!

4 Comments

 1. Julie 5. mai 2017

  Elsker å oppdage ny musikk! Takk for tips! 🙂

  Svar
 2. line 5. mai 2017

  taakk for tips! finfinfin, sier jeg bare!

  Svar
 3. Martine 11. mai 2017

  Du har så kul musikksmak! Mange ganger hører jeg på sanger jeg digger også kommer jeg på at det er du som har anbefalt, enten her på bloggen eller via SnapKollektivet <3 keep it up plz!

  Svar
  • lamar 15. mai 2017

   Åh, det er virkelig et fint kompliment! ❤️

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.