Don’t kill my vibe

 

Det er ingen hemmelighet, er det noen som vet at jeg sliter med å gjennomføre så er det dere. Det er her jeg lirer det av meg. Så til saken. Jeg dreper inspirasjonen, motivasjonen, kreativiteten, gjennomføringsevnen til å skrive. Både her og der (her på La Mar og der på andre prosjekter). Slakter den ned. Jeg vet ikke hvorfor en gang, jeg bare står og stanger. De aller fleste ideer blir notert, noen startet på, andre blir med tanken. Lista over kladder her begynner å bli lang. Det er faktisk innmari kjedelig, dritt, f*cka og alt det der. Jeg vil jo dele med dere. Det er mye fint og interessant der.

Det har vært slik så lenge. Kanskje det er livet som kommer i veien denne gangen også? Ikke tiden og travelhet, men tankene. Omstendighetene. For når jeg gjør et forsøk, står konsentrasjonen og vipper på et stupebrett, helt til den stuper. Ser den for meg nå mens jeg skriver, at den gjør en liten salto på vei ned i et stort hav av ingenting. Det skulle bare mangle. Om den skal svikte meg er det i det minste fint at den gjør det med stil. Og der blir jeg stående og stange mot en vegg. Uansett, kanskje det var disse ordene som skulle ut for at resten skal følge. At det er nettopp disse som skal rive ned veggen jeg står og stanger mot. Håper det. Ser og hører på denne enn så lenge. Du vil like den du også.

12 Comments

 1. Maria 27. april 2017

  Kjenner meg veldig igjen. Jeg har hundre påbegynte prosjekter og tusen flere ideer. Men jeg rekker ikke å ta tak. Fullføre… har ikke tid og når jeg får tid er jeg så sliten at jeg ikke føler meg kreativ og motivert. Da jeg var singel gjorde jeg så mye. Så kom parforholdet. Vi flytter sammen. Jeg fikk to bonusbarn på kjøpet. Vi giftet oss. Så kom minstemann. Jobb, studier, sykdom i familien… sosiallivet og kreativiteten bare døde. Jeg er lykkelig allikevel altså – misforstå meg rett. Men jeg skulle gjerne ønske det var mer tid igjen til kreativiteten ❤

  Svar
  • lamar 27. april 2017

   Ja, det føles ofte slik. I det siste er det ikke bare tiden som ikke strekker til, det er mer motivasjonen. Håper det snur! Og så tror jeg mye handler om å finne balansen, men når noen ting er tyngre på vektskålen er det veldig vanskelig. Og tiden ja, den er virkelig en betydelig faktor.

   Svar
 2. victoria 27. april 2017

  Jeg tror det er våren som gjør det. våren gjør oss kjedelige, bare vent til sommeren kommer, da blir det såå mange baller i luften at man vet ikke hva man skal gjøre først 😀 gleder meg til å se DINE sommerbilder 😀 og tekster of course!

  Svar
  • lamar 27. april 2017

   Du har kanskje rett 🙂 Og right back at ya girl! Sommeren ass <3 Ser faktisk frem til at det blir en skrivesommer.

   Svar
 3. Silje 27. april 2017

  Du er god som i alle fall prøver å setje ord på det. Vil du skal vite at du er god nok akkurat som du er, sjølv om motivasjonen ikkje er der, sjølv om tida ikkje strekk til <3

  Svar
 4. Caroline 28. april 2017

  Noen ganger er livet sånn, dessverre. Jeg tror den kommer tilbake snart <3

  Svar
 5. June 28. april 2017

  Kysser fingrene for at det kanskje var akkurat denne teksten som skule til for at kreativiteten og alt skulle «løsne» 🙂

  Svar
 6. line 28. april 2017

  Det er litt godt å høre at jeg ikke er alene om det! jeg også kommer med supre ideer, og har så mange tanker om hvor mye jeg skal oppnå. Men noe stopper på veien! Det er jo bare jeg selv som kan fikse på det, men… hhehe! lykke til for deg hvertfall <3

  Svar
 7. Milla 30. april 2017

  Kjenne meg veldig igjen i detta. Tror mange har det sånn avogte. Ein kan ikje vær on top heila tiå. Det går bare ikje. Eg syns det va godt å få litt skriverier fra deg igjen, og håpe våren gir deg mær av inspirasjon og skriveglede <3

  // Tusen takk!

  Svar
  • lamar 30. april 2017

   Ja, alle har det nok slik i blant. Kjedelig nok. Men så koselig at du syns det <3 Jeg håper på det samme!

   Svar
 8. Drea 30. april 2017

  Elsker låten!

  Jeg kjenner meg også veldig igjen. Det eneste jeg har vært i nærheten av å fullføre er nok Psykehus-manuset mitt. Men ellers? næh. Lite.

  Svar
  • lamar 30. april 2017

   Det er jo ikke bare bare det da!

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.