Kan livet spoles tilbake, bare litt?

Bare for å leve de fine dagene på ny. Nyte alt sammen igjen. For forrige uke var faktisk i overkant fin, på alle måter. Dagene flyter over i hverandre. Synet av den endeløse horisonten, blå himmel, palmesus og lav puls preger alle. Jeg savner allerede å våkne til den nydelige utsikten, tøyse i bassenget til huden på fingrene er forbi rynkete og gjør et forsøk på å lese mens jeg soler meg når jeg i realiteten bare nyter at solstrålene treffer den nakne huden. Å se lille A løpe rundt, le og kose seg gir dagene enda mer mening.

Det er ikke så mye å fortelle fra vår lille ferie annet enn at stedet var nydelig og perfekt for den som bare vil puste, bade og leke. Havet, palmene og temperaturen fylte meg med ny energi. Energi som jeg har tatt med hjem, i likhet med en kropp som er noen nyanser brunere. I Spania føler jeg meg litt som i Colombia, bare uten familie da og den altfor lange reisen. Men følelsen av å være litt nærmere fødelandet blir en smule forsterket når jeg finner colombianske produkter i butikkene. Jeg lover, jeg gråt ikke da jeg så favorittbrusen min (løgn).

Når dette innlegget publiseres er jeg tilbake i hverdagen, men jeg drømmer meg garantert tilbake til disse herlige omgivelsene. Og til varmen. Samtidig kan jeg bare si at jeg syns det er helt greit å være hjemme igjen. Kanskje litt fordi værmeldingen forteller at den hvite kysten ikke er like solrik og varm denne uken. Så da nøyer jeg meg med disse fine minnene om ferien som var, om de fine og rolige dagene uten plikter. Minnebanken har vokst og jeg smiler.

12 Comments

 1. krist.in 13. mars 2017

  åh så herlig. Jeg kjenner at jeg virkelig gleder meg til en uke i varmere strøk fra neste uke av!

  Svar
 2. victoria 13. mars 2017

  feriiieeee <3 digg!

  Svar
 3. buroyfoto 13. mars 2017

  Skulle ønske man kan skru tiden tilbake selv, noen ganger. Kjempeflotte bilder! Likte godt bloggen din forresten 🙂 stå på.

  Svar
 4. teabooks 13. mars 2017

  Åh, så digg! Misunner deg litt altså, men fint å lese at uka var så fin! Håper du får en fin mandagskveld og ei fin uke ^^

  Svar
 5. Stine Friis 13. mars 2017

  Ferie! jeg gleder meg sånn til påsken nå <3 Trenger virkelig et avbrekk. Egentlig ikke fordi jeg er sliten eller noe, men bare fordi jeg har så mye annet enn jobb jeg også har lyst til å gjøre. Haha! Ser ut som dere hadde det helt nydelig. OGså alle de fine rosa-tonene da! 😮

  Svar
 6. Line Cecilie 13. mars 2017

  Åå så fint det så ut! savner sol og sommer nå!

  Svar
 7. Milla 14. mars 2017

  Åh. Så digg med ferie. Har vært veldig koslig å få sett litt av den på snap og insta, og nå her. Eg glede meg te vår miniferie i påsken, då ska me nemlig te Haugesund. Det blir skoj.

  Svar
 8. Caroline 14. mars 2017

  Savner varme!

  Svar
 9. Silje Alice 15. mars 2017

  Åh, så deilig med litt ferie, sol og varme!<3 Det kunne jeg godt tenkt meg selv, men nå begynner det å bli vår her i Oslo, med lysere dager, sol og bittelitt varme – det er deilig!

  Svar
 10. Milla 20. mars 2017

  // Tusen takk Luisa, dine ord varme, alltid <3

  Svar
 11. Anette 21. mars 2017

  Det er fint når den flotte versjonen av minnebanken veks, men samtidig er det litt surt når det berre er «minner», som du skriv. Kvardagen ass.

  Ser svært fram til vår og sommar no. Er så lei av Vestlands-slaps og regn!

  Svar
 12. Martine 22. mars 2017

  Åh det høres og ser helt magisk ut. Jeg ønsker meg så inderlig en ferie, så nå misunner jeg deg skikkelig! Håper du får det minst like fint hjemme igjen <3

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.