11324 dager

Jeg trenger noe rødt og noe rosa, pudderrosa for å være eksakt. Noe som kler smilet som jeg har tenkt å bære hele lørdagen. Jeg gleder meg til lørdag altså, virkelig. Å gå på konsert, være med fine folk. Jeg blir som et liten barn når jeg gleder meg til noe. Som da jeg, minuttene før den fjortende ble til den femtende telte minutter, minnet min elskede B om at snart, ja snart var det min dag. Jeg trippet av begeistring. Sånn skikkelig sommerfugl-i-magen begeistring. Han lar meg være der, der i den tilstanden av barnlig glede.

Å bli trettien har vært fint, jeg skifter mellom å være likegyldig (as if) og bruse over av ren skjær begeistring over å være bursdagsbarnet. Jeg skulle gjerne brukt et annet ord enn begeistring siden jeg nettopp skrev det to ganger i avsnittet over, men finner ikke et like passende i farten. Jeg feiret selve dagen med mine hjemme, etter en bedre middag og Biler-film satte jeg og B oss i sofaen med en skål full av chips, en flaske cava og Anno på skjermen. Alt etter eget ønske. Jeg ble faktisk litt brisen og fnisete, han så bare rart på meg og lo. I dag, eller strengt tatt i går, har vi feiret med foreldrene mine og hans, middag og kake. Tusen takk til dere som allerede har gratulert meg her og der, så fine folk dere er ♡

Og lurer du på hva tittelen betyr? Vel, det er så mange dager jeg er i dag.

 

 

 

7 Comments

 1. Stine Friis 17. februar 2017

  Gratulerer så mye igjen <3 <3

  Svar
 2. Gitte 17. februar 2017

  Gratulerer så mye! ♥ Den nye låten til ARY ble sluppet i dag, og jeg liker den kjempegodt allerede – det lover bra til konsert! (Jeg er også en som elsker å være bursdagsbarn – klarer ikke å la være å synes det er utrolig stas! Jeg feirer gjerne i flere omganger, hihi.)

  Svar
 3. Milla 17. februar 2017

  Hurra for vakraste Luisa i verden. Håpe konserten du ska på imårå blir lika knall som du <3

  Svar
 4. Silje 17. februar 2017

  Høyrest ut som om dagen var kjempebra og superfin! gratulerer så mykje ein gong til, og håper du får ei fin helg <3

  Svar
 5. victoria 17. februar 2017

  gratulerer med dagen og kos deg masse!! 😀

  Svar
 6. Mari 17. februar 2017

  Gratulerer så mye med dagen! <3 Jeg blir også som et lite barn igjen når jeg har bursdag, men det synes jeg er helt greit! Det er jo en viktig dag 😀 Håper du får en fin helg med venner og konsert!

  Svar
 7. Maria 21. februar 2017

  Gratulerer med dagen! Gått meg hus forbi. Ble tante for første gang 14 februar. mamma ble syk den 16 februar. Ikke sånn kjempealvorlig. Men alvorlig nok til at jeg ikke egentlig har vært tilstede i denne verden til sånn ca helgen begynte å renne over i mandag igjen… 🙂

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.