Jeg vil være her

Jeg hører at hjertet ditt dunker, det dunker i takt med mitt. Jeg hviler hodet mitt på brystkassen din, trekker inn pusten, igjen og igjen, får ikke nok. I håp om at det jeg lukter skal sette seg. Duften av deg er så deilig.

Jeg kjenner hånden din, varm og sterk. Du stryker meg på ryggen. Så trygt, så behagelig trygt. Først betyr ordene vi sier lite, vi bare prater. Så gjenopplever vi det vi så, det som skjedde, det han gjorde. Det blir tyst innimellom, bare for å la bildene ta form i tankene.

Jeg ser opp på deg og smiler. Du smiler tilbake. Tenk at vi to ligger her, i denne gata, i dette huset, i dette livet. Tenk, det er akkurat her jeg vil være.

Jeg vil være her.

 

8 Comments

 1. Julie 26. januar 2017

  Så fint, Luisa <3

  Svar
 2. Carina Behrens 27. januar 2017

  Deres fine lille familie <3 <3

  Svar
  • lamar 31. januar 2017

   ❤❤❤

   Svar
 3. Milla 27. januar 2017

  Åh fytti. Så ubeskrivelig vakkert.

  // Tusen tusen takk Luisa, KLEM <3

  Svar
  • lamar 31. januar 2017

   Tusen takk, fineste Milla ❤

   Svar
 4. Regine 30. januar 2017

  Så nydelig skrive <3

  Svar
  • lamar 31. januar 2017

   Tusen takk for fine ord, Regine ❤

   Svar
 5. Anette 8. februar 2017

  Awwwww <3 fint!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.