Lyden av en dag i livet 

Forrige ukes utfordring kommer en dag for sent, men bedre sent enn aldri. Jeg valgte meg lyden av en lørdag.

Lyden av morgen

Jeg våkner av lyden fra underetasjen. B har laget frokost og den er klar, jeg hører at de små metallbilene slippes ned i bilbanen av små søte hender. Fra anlegget hører jeg toner som får blodet til å bruse, selv den gråeste vintermorgenen forvandles til  en dans av sol, farger, palmer og kokosnøtter.

Lyden av tur

Så blir jeg møtt av den gråe morgenen, den er ikke til å unngå. Det føles likevel så inderlig godt å puste i den friske luften. Chaplin drar meg ivrig opp en bratt bakke. Han er lett som en fjær, i motsetning til mine steg som kjennes tunge, som om føttene ikke har våknet helt. Premien er utsikten, utover byen, ut mot havet. Tenk å være så heldig å ha dette så nært.

Lyden av stell

Vi flytter festen til andre etasje, store og små skal gjøre seg klar for å møte verden utenfor. Alltid er det jeg som bruker lengst tid, men lille A underholdes av lek og av fortellinger fra skjermen mens B bare ordner resten. Altså når jeg  småstresset ramser opp den ene tingen etter den andre når vi er på vei ut døren, kan han betrygge meg at alt er med.

Lyden av oss og verden

Uansett hvor vi drar, uansett hva vi finner på, er dagene med mine, B og A, så fulle av mening. Det er oss, jeg og mine bois, og verden. Vi møter alt der ute sammen, nyter godt av verden og selvsagt må vi ta en pause for påfyll av mat og drikke før vi nyter videre. Gatene, fargene, lydene.

Lyden av oss

Så er vi hjemme igjen, i vår lille verden. Chaplin må luftes igjen, middag må spises, leker må lekes, danser må danses. Barne-TV og lørdagsgodt følges av tannpuss, stellekos og lesing på sengekanten. «God natt, pusekatt. Mamma og pappa elsker deg», sier jeg og kysser lille A på de myke kinnene. I sofaen venter den fineste mannen, vi skroller for å finne en film og så tar kvelden oss.

Dette innlegget er det syvende i en temautfordring som jeg er med på med en gjeng bloggere. Utfordringen går ut på å skrive om et nytt tema eller en ny utfordring hver uke. Ukens utfordring er Soundtracket fra en dag i livet.

Andre bloggere som er med:
CarinaCarolineMilla ○  MartineMarie  ○ Ingvild ○ LiseNadiaStineJune

CarolineJune ○ Kine

7 Comments

 1. Martine 6. desember 2016

  Åh, for et koselig innlegg. Jeg glemte innleveringen jeg må skrive til skolen og alt annet mandagsstress et øyeblikk, og følte jeg var tilbake til helg og rolige morgener igjen <3

  Svar
 2. Nadia 6. desember 2016

  For et deilig innlegg <3

  Svar
 3. June 6. desember 2016

  Herlig! <3

  Svar
 4. Caroline Willemine 6. desember 2016

  Herremin, alle disse sangene skal RETT inn på min spotify!! <3

  Svar
 5. Carina Behrens 6. desember 2016

  Åh, jeg liker. Fin dag! Og selv om jeg ikke akkurat har noen bois, så kjenner jeg følelsen, fordi «Lianer» er så himla bra. Går ikke an å ikke føle at man har en krew med seg ,da!

  Svar
 6. Milla 7. desember 2016

  Oh my. SÅ fint. Eg fikk frysningar. The good kind <3

  // Tusen takk søta, nussogmussogklemifleng.

  Svar
 7. Sara 7. desember 2016

  Flott innlegg!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.