Min søndag i ti bilder

Søndag

Søndag sammen med mine. Sammen leker vi. Sammen spiser vi. Sammen er vi. Dette er min søndag i ti bilder. En søndag hvor vi bare er oss. En grå søndag, men i minnet mitt er den full av farger. Den eneste gangen vi lar noen andre slippe til er når vi møter noen ute eller da vi tittet på kunst. Pysjen er på til langt ute på ettermiddagen, og oppvasken etter laksemiddagen og pannekakene vi hadde til kvelds får ligge. Jeg titter på bildet jeg kjøpte i Stockholm forrige helg, svarer på mail og smører hendene. Han tar oppvasken, heldige meg. Jeg rydder stua for kvelden (som om det skjer hver kveld, hah) og jeg tar siste bildet av meg selv i speilet.

12345678910

Dette innlegget er det fjerde i en temautfordring som jeg er med på med en gjeng bloggere. Utfordringen går ut på å skrive om et nytt tema eller en ny utfordring hver uke. Ukens utfordring er Min dag i ti bilder.

Andre bloggere som er med:
CarinaCarolineMilla ○  MartineMarie  ○ Ingvild ○ LiseNadiaStineJune

CarolineJune ○ Kine

11 Comments

 1. Milla 13. november 2016

  ÅH. Elsk på detta innlegget. Syns det e så morro å se hverdagslige bilder. Fine du.

  Svar
  • lamar 14. november 2016

   Takk, fine Milla <3 Nå ble jeg glad!

   Svar
 2. Martine 13. november 2016

  Dette var et så fint innlegg, jeg liker teksten du har skrevet øverst <3 Virker ut som en veldig rolig og fin søndag.

  Svar
  • lamar 14. november 2016

   Takk, Martine 🙂 Likte så godt ditt bidrag også!

   Svar
 3. victoria 14. november 2016

  åååh, så koselig! <3

  Svar
  • lamar 14. november 2016

   Ja, godt med slike i blant! 🙂

   Svar
 4. Drea 14. november 2016

  Åh, herlige bilder! 😀

  Svar
  • lamar 14. november 2016

   Takk, søta 🙂

   Svar
 5. Carina Behrens 14. november 2016

  GOALS! <3

  Svar
 6. Caroline Willemine 15. november 2016

  Åh, kjempefine bilder! Om jeg bare var like flink til å ta bilder som du!!

  Svar
 7. Maria 16. november 2016

  Så masse fine bilder 🙂 Vi har også pysj på nesten hele søndagen. 🙂

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.