Destinasjon: Stockholm & Carina

luisaogcarina
SK1496 i retning Stockholm

For en uke siden satte jeg meg på et fly, min destinasjon var Stockholm. Jeg visste ikke helt hva som ventet meg der. Rettere sagt, den store fine byen som jeg av en eller annen grunn liker for godt til å ikke ha vært der siden jeg var sånn mellom fem og syv år (altså, jeg husker ikke) ventet meg. Og Carina ventet meg, den kule internettvenninnen min som jeg aldri hadde møtt, men som jeg prater med daglig, som inspirerer meg og lærer meg  ting jeg ikke visste at jeg ønsket å kunne. Jeg hadde betrodd meg til henne og delt både gleder og frustrasjoner, men hadde aldri gitt henne en ekte klem.

Fra T-centralen til Stureplan

Jeg gikk av flybussen, studerte Google-map kartet grundig før jeg la iPhonen i lommen, tok tak i rullekofferten og spradet selvsikkert bort fra T-centralen i retning Stureplan hvor Carina jobber. Klokka var rundt halv fire på ettermiddagen og gatene var folksomme. Jeg så et skilt der det stod Sergels torg, tok opp iPhonen og satte på nettopp den sangen av Veronica Maggio. Nå var jeg i Stockholm, det var ingen vei tilbake. Og selv om jeg var forberedt på å vente en time pluss/minus på kafé, så var det et faktum at jeg endelig skulle møte Carina. Det er fader meg ikke hver dag du drar for å henge med en person en hel helg, og så har du aldri møtt vedkommende. Crazy sh*t!

Hva om hun var en øksemorder?

Jeg kan bekrefte at jeg på forhånd stilte meg de samme spørsmålene som hun stilte segHva om kjemien ikke ville være like bra i «virkeligheten»? Hva om vi ikke hadde noe å prate om? Hva om hun var en øksemorder? I etterkant kan jeg også bekrefte at det gikk over all forventning. Plutselig så jeg henne, plutselig stod vi der og sa hei og klemte hverandre. Messenger-chatten materialiserte seg til en samtale i levende live. Og Carina som i lange tider har vært en favoritt på Internett, er nå også en favoritt IRL (les: in real life) og jeg gleder meg til å se henne igjen. Takk for at jeg fikk besøke deg, gurl!

Hør sangen som får meg til å tenke på kjøkkenet i leiligheten hvor Carina bor i Stockholm. Kanskje vi følte oss litt som Rebecca & Fiona da vi danset til klokken 5 om morgenen på Under Bron. Eller ikke, haha. Det kan jeg fortelle om en annen gang. Ha en fin fredag alle sammen! 

Foto: Carina (og en photo booth på Under Bron)

15 Comments

 1. Maria 11. november 2016

  Så kult å reise å treffe noen du aldri har møtt før. Litt sånn jeg kjente det da jeg skulle til Gran canaria med 9 andre femellebloggere som jeg aldri hadde møtt og halvparten hadde jeg knapt lest bloggene til engang før vi dro. For en introvert som meg så var det jammen et stort skritt ut av komfortsonen. Men det er så deilig å overleve de skrittene også 🙂 Spesielt når det går så bra som det høres ut som du hadde det 🙂

  Svar
  • lamar 14. november 2016

   Hehe ja, altså ikke nok med ar du er introvert, du slo på stortromma med å møte så mange nye og dra på tur med dem, crazy! Ja, helt enig med deg 🙂 Det er verdt det <3

   Svar
 2. Charlotte 11. november 2016

  Så gøy! Har faktisk gjort dette jeg også, opptil flere ganger. Jeg gjorde som MAria over meg her (jeg dro på tur med henne også – og ingen kjente hverandre) så gøy!! 🙂 Hadde dessuten en venninne via bloggen som plutselig kom på besøk, og vi har vært på jentetur i sommer og hele pakken. Tror det er viktig å si litt mer ja og tørre litt mer – man taper sjeldent på det! <3

  Svar
  • lamar 14. november 2016

   Ja, helt klart 🙂 Det var veldig fint å møte hverandre og prate IRL for en gangs skyld!

   Svar
 3. Caroline 11. november 2016

  <3

  Svar
 4. Drea 12. november 2016

  Åh, så koselig! 😀 Tøffe dere er. Skjønner nervene, men som regel så har man jo avklart litt kjemi og sånt på forhånd… 😛 Tihi!

  Svar
  • lamar 14. november 2016

   Ja, det er jo sant 🙂 Der var veldig fint å endelig henge på skikkelig 🙂

   Svar
 5. victoria 12. november 2016

  så koseliiiig! 🙂

  Svar
  • lamar 14. november 2016

   Ja, vet! Det var virkelig fint 🙂

   Svar
 6. June 12. november 2016

  Høres veldig koselig ut! Har møtt noen internettvenner gjennom årene jeg også, og det har alltid funka fint. 🙂 Og så gøy med en Stockholmhelg da! Fortsatt ikke vært der, jeg.

  Svar
  • lamar 14. november 2016

   Så gøy! Jeg vil tilbake, hadde for liten tid og festa for hardt på fredagen. Haha :p

   Svar
 7. Carina Behrens 13. november 2016

  Åh, dette var fint <3 Det var såå godt å endelig få gi deg en skikkelig klem, og ikke minst twerke som om det aldri skulle komme noen morgendag <3 Håper det ikke blir alt for lenge til vi sees igjen. ♥︎ U!

  Svar
  • lamar 14. november 2016

   <3 <3 <3

   Svar
 8. Martine 14. november 2016

  Herregud så trivelig! Dette var skikkelig koselig lesning. Jeg trodde dere kjente hverandre fra før av (før SnapKollektivet), også viser det seg at dere først nå møttes, så komisk! Dette er innmari koselig da, at man kan møte noen over Internett og bli så gode venner med dem. Sånn var det med meg og Ingvild fra Ingvildhappy.blogg.no (hun er i BloggKollektivet hun og!) Vi ble kjent ved å kommentere bloggene til hverandre, og så begynte vi å skrive brev, og så plutselig befant jeg meg i en by i nærheten av henne og vi møttes! Siden da har vi reist til London sammen på konsert, skypet masse, og generelt bare blitt utrolig gode venner<3 aahh dette er hvorfor jeg elsker bloggverdenen.

  Svar
  • lamar 14. november 2016

   Så gøy! Det er jo fint å kunne finne venner på den måten, venner som man har mye til felles med.Carina og jeg har kjent hverandre gjennom blogg i langt over 5 år, skulle møtes for 3 år siden, men da kom noe i veien. Så der var virkelig fint å endelig møtes på skikkelig 🙂

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.