Jeg har lært..

fredag1

.. at jeg noen ganger ikke får tid til alt jeg vil gjøre, og at det er helt greit. Selv om jeg har lært det, så gnager den dårlige samvittigheten hull i brystet på meg, du skulle tro det ikke var noe bryst igjen. Selv om jeg krysser ut en etter en ting på to-do-lista så går ikke den gnagende følelsen bort slik den vanligvis gjør. Det tærer på meg, jeg får en følelse av maktesløshet.

Det er greit

Jeg har også lært at det går an å ha perioder som er kjipe, at et eller annet i kroppen er i ubalanse og at det derfor ikke funker å bare krysse ut på en liste. For plutselig føles alt som før, ting hoper seg opp, men følelsen av å hele tiden ikke strekke til forsvinner når man får krysset ut det ene etter det andre gjøremålet. Og brystet føles helt. Det føles befriende godt.

Det er lov

Som da jeg ikke rakk å poste dette innlegget i går, fordi jeg bruke opp alle kreftene og tiden på annet som kom høyere opp på prioriteringslista mi, kjente jeg at det var helt OK. Det var ikke krise, den dårlige samvittigheten meldte seg ikke. Endelig føles det som at den kjipe perioden siger lenger og lenger bort. For jeg vet jo innerst inne at jeg selvsagt har lov til å prioritere det som betyr mer enn et innlegg på bloggen.

Hva jeg prioriterte? Kvalitetstid og chilling med mine bois, dro med meg familien og gikk med bøsse for TV-aksjonen, sen komlemiddag hos svigers og så laget jeg en svær gryte med barnevennlig chili con carne til barnehagens FN-dag. Goals!

Forresten

Og dere, helt sånn på tampen. Jeg har lært at det funker å mase, selv på nettet. Nå har både Aftenposten og Dagbladet skrevet om Lucia Pérez og de massive protestaksjonene i Argentina og resten av Latin-Amerika. About time!


Dette innlegget er det første i en temautfordring som jeg er med på med en gjeng bloggere. Utfordringen går ut på å skrive om et nytt tema hver uke. Temaet for forrige uke var«Hva jeg har lært», som dere ser ut fra lærdommen min så tok jeg meg friheten til å publisere en dag for sent.

Andre bloggere som er med:

Carina ○ Caroline ○ Milla ○ Tine Katrine ○ Martine ○ Marie ○ Ingvild ○ Angela ○ Anonym ○ Nadia

11 Comments

 1. Stine Friis 24. oktober 2016

  Så kult! Jeg bestemte meg for å hive meg på selv også, ble for vanskelig å bare se på. Og så kult at dere fikk løftet frem den saken opp og inn i pressen. Det hjelper!

  Svar
  • lamar 26. oktober 2016

   Yey! Kult, gleder meg til å se bidragene dine, spesielt siden de skal være på film (YEY) Takk, er ganske fornøyd selv 😀

   Svar
 2. Martine 25. oktober 2016

  Åh, denne påminnelsen trengte jeg selv. Det er greit å ikke alltid få gjort alt man har sagt til seg selv at man skal gjøre. Det er greit å ha kjipe perioder. Det er greit. God tirsdagsnatt/morgen videre <3

  Svar
  • lamar 26. oktober 2016

   Det er nesten litt fint å vite at jeg ikke er alene om det, samtidig vil jeg ikke at andre skal ha det slik, hehe. Jeg er helt enig med deg, det er helt greit 🙂 Håper du har en fin dag <3

   Svar
 3. Maria 25. oktober 2016

  For en fin temautfordring. 🙂 Og fine ting du har lært også 🙂

  Svar
  • lamar 26. oktober 2016

   Takk, fine Maria <3

   Svar
 4. June 25. oktober 2016

  Jeg digger engasjementet ditt, noen må jo være den som «maser» og pusher for at ting skal gå fremover her i verden. Du er så bra!

  Tusen takk for så koselige kommentarer på bloggen min i dag, det gjør meg skikkelig, skikkelig glad! Jeg synes det er så vanskelig å komme i gang med bloggen igjen og synes alt jeg legger ut er teit, men så kommer disse fine kommentarene dine og gir meg motivasjon! Så gira ble jeg at jeg joina temautfordringen til og med, haha!

  Svar
  • lamar 26. oktober 2016

   Tusen takk, June! De ordene betyr mye for meg <3

   Åh, bare hyggelig, men det er sanne ord, jeg elsker når det dukker opp oppdateringer fra deg. Bildene dine er så fine og unike, innleggene dine er langt fra teite. Utrolig kult at du joiner temautfordringen 😀

   Svar
 5. Carina Behrens 25. oktober 2016

  Er så stolt av deg for ståpåviljen din rundt Latin-Amerika-saken altså! Det er virkelig inspirerende!

  Ang. det her med den dårlige samvittigheten din… Ja, du veit hva jeg sier. Ta livet med ro, og som det kommer. Godt å se at de verste stressende periodene går over 🙂

  Svar
  • lamar 26. oktober 2016

   Wow, takk <3 Det setter jeg så stor pris på!

   Jaaa. LYFE!

   Svar
 6. Milla 26. oktober 2016

  Eg syns det va så bra initiativ å ta detta opp i SK og «pressa» pressen litt te å ta et standpunkt. Blei så stolt av deg. Du e bare rett og slett awesome.

  Mange fine ting du har lært, og veldig godt å lesa det, og bli påmint om det. Takk <3

  // Oj, tusen takk :*

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.