Oktober, du flyr forbi

fredag

Jeg syns oktober går så fort, hvor blir dagene av? Er dere ikke enige? Jeg blir ikke helt vant til at det mørkner så tidlig. Formen har vært skral i flere uker og ja, du kan si at jeg er rimelig lei. Når halsen plutselig begynte å verke mer i går, var det enkelt å velge å bli hjemme og pleie helsa. Og ikke overraskende så gjorde det godt for kroppen. Nå vil jeg bare nyte resten av oktober uten hostekuler og vond hals.

I går fikk jeg et viktig oppdrag av Lisa som hadde SnapKollektivet. Jeg skulle ta over kontoen og fortelle om en sak jeg brenner for og som vi delte på vår side (ta en titt!). Kunne ikke annet enn å drikke to kopper te med sitron, ingefær og honning på rappen, og synge litt for meg selv. Jeg måtte rett og slett varme opp stemmen, for den har egentlig ikke vært tilstede den siste uken. Og dere, det ble great success!

Nå er det lørdag, den hese undertonen i stemmen min nesten borte og jeg er klar for en fin dag med squaden min. Altså mannen og kidden. Og senere med gode venner. Og hvis du vil være med på lasset så kan du det, alt du trenger å gjøre er å følge SnapKollektivet på Snapchat.

Dere, jeg må bare takke for alle de fine tilbakemeldingene jeg har fått etter å ha publisert Kapittel 1: Det klissete dansegulvet på Checkpoint. Det er utrolig kult at det skulle fenge så mange. Jeg gleder meg allerede til å dele oppfølgeren med dere, don’t miss it!

Og hei, kan du ikke følge La Mar på facebook og/eller bloglovin’?

10 Comments

 1. Paula 22. oktober 2016

  Enig, Oktober har gått så fort. håper november går fortere, det er ikke helt min favorittmåned. Haha

  Svar
  • lamar 26. oktober 2016

   Haha 😀

   Svar
 2. Milla 23. oktober 2016

  JA. Eg forstår ikje at tiå kan fly så fort. Du og Lisa va så bra på Snap. Eg digge at kanalen vår kan bli brukt te sånne ting. Ja te mær av det <3

  Svar
  • lamar 26. oktober 2016

   Takk, Milla! Du var den som pusha meg til å ta saken ut der, takk <3

   Svar
 3. Carina Behrens 23. oktober 2016

  Du var så fantastisk på take-overen din, altså! Og ja, oktober flyr unna, men det helt greit, for i november får jeg besøk og i desember flytter jeg hjem.

  Svar
  • lamar 26. oktober 2016

   Iiik, takk! <3 Ja, det er helt sant 😀

   Svar
 4. Kristine 25. oktober 2016

  Jeg vil også si at take-overen din var skikkelig bra, for det var den! Helt rå! Det betyr så mye å ha sånne som deg som virkelig brenner for noe det er lett å overse når vi sitter her nord og bare kan velge vekk det vi ikke liker å høre om. Snakka med kjæresten min i går om at unge folk er så mye mindre kritiske og samfunnsbevisste enn for en generasjon siden, men du er beviset på det motsatte. Tommel opP!

  Svar
  • lamar 26. oktober 2016

   Tusen takk for de fine ordene! Jeg blir helt rørt. Hvis jeg kan inspirere og åpne øyne så blir jeg veldig glad og stolt. <3

   Svar
 5. victoria 25. oktober 2016

  Hele året har gått fort 😮 sommeren var jo akkurat her, også bare poooff, gone forever

  Svar
  • lamar 26. oktober 2016

   JA! Jeg er helt enig, hvor ble det av august, september og oktober? I dunno..

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.