Velkommen til nye La Mar – ny drakt og nye eventyr

Nå kan jeg endelig ønske velkommen til La Mar som har fått seg ny look. Hurra!

Ny drakt og nye eventyr

Med ny drakt følger også nye eventyr. For det første er det jo et eventyr i seg selv å begi meg ut på disse teknologisk greiene som jeg ikke så god peiling på, men det går jo som regel bra (fått masse hjelp av Carina så klart – thanks girl). Det handler ikke bare om hvordan det skal se ut her, det handler om å skape en identitet for La Mar og å relansere med ny giv og tonnevis av inspirasjon som er klar til å slippes løs. Og i den forbindelsen må jeg bare si at jeg setter så stor pris på entusiasmen og interessen jeg mottok da jeg lanserte historie-ideen min, takk! Jeg gleder meg til å komme i gang, og kan røpe at dere ikke må vente lenge til første kapittel blir publisert.

Nye litterære venner

Noen av dere har kanskje lagt merke til at Aschehoug-logoen har dukket opp her. Det er rett og slett fordi La Mar har inngått et superfint samarbeid med Aschehoug forlag. Jeg har blitt del av squaden, altså bloggere som er tilknyttet forlaget, og det har gitt meg enorm leselyst, noe som igjen fyller meg med inspirasjon. Jeg gleder meg til å dyrke dette nye vennskapet.

Følg meg på ferden

Jeg vil selvsagt ha dere med videre, og nye er selvsagt også velkommen, så jeg håper dere følger La Mar på Facebook og/eller på Bloglovin’.

Nå ut i regnet. Høsten er her!

25 Comments

 1. Silje 27. september 2016

  så tøft, luisa! gleder meg til å følgje med, og bøker og leseglede er jo noko som treff meg midt i hjartet <3

  Svar
  • lamar 26. oktober 2016

   Du har jo en drømmejobb for bokelskere <3

   Svar
 2. Ida 27. september 2016

  Så gøy! Gleder meg til å følge med! ^^

  Svar
  • lamar 26. oktober 2016

   Yey! 🙂

   Svar
 3. Caroline 27. september 2016

  Kjempegøy! 🙂 carina er så flink!

  Svar
  • lamar 26. oktober 2016

   Carina er helt rå <3

   Svar
 4. Carina Behrens 27. september 2016

  Det ser helt awesome ut, gurl! Gleder meg til å følge med videre 😀

  Svar
  • lamar 26. oktober 2016

   Mye takket være alt du har lært meg <3

   Svar
 5. Tine Katrine 27. september 2016

  Spennende, gleder meg til å følge deg videre. 🙂

  Svar
  • lamar 26. oktober 2016

   Det setter jeg så stor pris på <3

   Svar
 6. Lise 27. september 2016

  Fantastisk ? Gleder meg til å fortsette å følge

  Svar
  • lamar 26. oktober 2016

   Yey <3

   Svar
 7. Julie 28. september 2016

  SÅ fin bloggen har blitt! gleder meg til å følge med videre! <3

  Svar
  • lamar 26. oktober 2016

   Tusen takk, Julie <3

   Svar
 8. Karen 28. september 2016

  flott & spennende – jeg gleder meg til å lese!

  Svar
  • lamar 26. oktober 2016

   Så fint at du syns det, Karen <3

   Svar
 9. victoria 28. september 2016

  looookin goooood <3

  Svar
  • lamar 26. oktober 2016

   Thanks gurl <3

   Svar
 10. Karoline 29. september 2016

  Lykke til med ny look og nye Eventyr, har ikke kommentert her før, men har lest litt og syns dette er et veldig fint sted på verdensveven, det høres også spennende ut å samarbeide med Aschehoug 🙂 Av en eller annen grunn virket det ikke å skrive store bokstaver da jeg skulle kommentere her og det føltes riktignok litt uvant, men slikt venner man seg vel til 😉

  Svar
  • Karoline 29. september 2016

   Tydeligvis virket det med store bokstaver likevel, bare overse den delen av kommentaren min. Det bare så ikke slik ut da jeg skrev den. Ha ellers en super dag 🙂

   Svar
  • lamar 26. oktober 2016

   Takk! Håper du vil lese videre 🙂
   Og ja, jeg vet ikke helt hvorfor det er sånn i kommentarfeltet, jeg må undersøke 🙂

   Svar
 11. Therese 2. oktober 2016

  Hurra for nye eventyr, og så spennende 😀

  Svar
  • lamar 26. oktober 2016

   Hurra <3

   Svar
 12. Elena 5. oktober 2016

  Liker veldig godt den nye looken! So fresh! <3

  Svar
  • lamar 26. oktober 2016

   Tusen takk, Elena <3

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.