Velkommen hjem, min elskede

A photo by Dyaa Eldin. unsplash.com/photos/2fl-ocJ5MOA

Jeg smiler. Nyter. Håper. La det vare. For meg kunne vi hatt en slik sommer hele året, bortsett fra til jul så klart. Kan det vare bare litt til? Jeg er ikke klar for at du skal dra, jeg er ikke klar til å gi slipp, elskede sommer.

Den sene sommeren

Sommeren kom tilbake. Tjuesyv grader og tropisk bris. Den slår deg vennlig i ansiktet når du går utenfor døren. Alle vinduer og dører står på vidt gap. Hele tilværelsen omringes av den sene sommeren. Jeg henter posten barbent etter klokken åtte på kvelden. Små kropper er klamme av å løpe rundt og det lukter solkrem over alt. Sandalene gnager litt, men det gjør ingen verdens ting. Jeg vil at det skal vare, vare og vare. Det er så ukomplisert og deilig. Alt er lettere, ja alt, ikke bare klærne. Sommerkjolene danser i de varme vindkastene. Isen smelter fort.

Velkommen hjem, min elskede

De tjukke, lange krøllene pakkes inn i en dult på hodet. Jeg hadde smeltet bort hvis ikke. Hver våkne time nytes, den varme luften fyller lungene i hvert åndedrag. Så takknemlig for at sommeren ikke hadde dratt for godt i år, så lykkelig over å nyte den med flere av de jeg liker aller best. Først alene med lille A, og med mamma skråstrek mormor. Så også med Chaplin og min elskede B. Ingenting er finere enn at dere kom hjem til dette, at vi fikk denne sene sommeren sammen. Velkommen hjem, min elskede.

Foto: Dyaan Eldin

15 Comments

 1. Caroline 15. september 2016

  <3 så fint!

  Svar
  • lamar 26. oktober 2016

   Tusen takk <3

   Svar
 2. Tiril Grindheim 15. september 2016

  Så utrolig vakkert!

  Svar
  • lamar 26. oktober 2016

   Takk <3

   Svar
 3. Thale Sunniva 16. september 2016

  Ja, la sommeren vare <3

  Svar
 4. Carina Behrens 16. september 2016

  Sommer <333 Du er så flink til å sette ord på akkurat det samme jeg føler. Ikke at det er like fint her, da. Eller, det er fint, men ikke så varmt lengre.

  Svar
  • lamar 26. oktober 2016

   <3<3 <3

   Svar
 5. Milla 16. september 2016

  Du og dine ord. Blir lika imponert over kor flink du e te p skriva kvar gong eg stikke innom her.

  // Tusen takk vakre du. Blir alltid så glad når eg ser dine kommentarer <3

  Svar
  • lamar 26. oktober 2016

   Tusen takk for fine ord, Milla <3

   Svar
 6. Therese 17. september 2016

  Åh <3 Sensommeren! Og ikke minst hvordan du setter ord på den!

  Svar
  • lamar 26. oktober 2016

   Tusen takk <3

   Svar
 7. Line Cecilie 19. september 2016

  fint skrevet<3

  Svar
  • lamar 26. oktober 2016

   <3 <3

   Svar
 8. Anette 19. september 2016

  ohhhh <3

  Svar
  • lamar 26. oktober 2016

   <3 <3

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.