Flyktning

10399582_303069020077_6390717_n

Å vise en annen side, åpne opp og slippe ut. Slippe ut tanker og følelser. Slippe ut virkeligheten. Den såre virkeligheten. Det er som å klø på en skorpe. En skorpe som aldri gror. Som består, både på godt og vondt. Skremmende fint, samtidig litt skummelt. Det var en lettelse å la natten bre seg om kroppen før en ny dag ble ønsket velkommen.

Jeg viste en annen side, åpnet opp og slapp ut. Om ikke alt, så i det minste litt. Den såre virkelighet som gjør hvert smil, hver latter, hvert kjærtegn og hver fine stund til det fineste og viktigste i verden. Alt som utgjør en urettferdig motpart sammen med alle fantastiske menneskene som er en del av livet mitt. De er alt.

Flyktning

På lørdag kunne dere se meg på SnapKollektivet og siden vi hadde fritt tema endte jeg opp med å prate litt om min bakgrunn som flyktning, litt om vår historie og litt hvordan det kan prege meg hver eneste dag. Jeg skriver litt, litt og litt fordi det er sannheten. Jeg har alltid vær åpen om at jeg kom til Norge som flyktning, men jeg har sjeldent pratet om hva det betyr for meg annet enn at jeg har et engasjement som uunngåelig har sitt utspring i min historie og bakgrunn. Det hele ble mer personlig denne gang, og jeg delte bare så langt jeg maktet.

Jeg har fått mange fine tilbakemeldinger. Jeg får ros for å dele, for å gi ordet flyktning en dypere mening og vise et annet bilde. Å tørre å være åpen og sårbar er skummelt, samtidig er det godt å vite at nettopp ved å være åpen, ærlig og sårbar så kan jeg bidra med å skape en større forståelse og toleranse. Enn så integrerte og norske vi er så bærer vi en historie, en historie som er høyst levende inni oss selv om den ikke alltid synes utenpå.

Fikk du av en eller annen grunn ikke sett storyen min da den lå ute eller vil du se den igjen? Da kan du se den her. Dette er et unntak. Jeg legger vanligvis ut mine stories på Facebook-siden til La Mar så husk å «Like» den for å følge med videre, både på meg i SnapKollektivet og på bloggen. Og dere, husk å følge SnapKollektivet på Snapchat.

♡♡♡

11 Comments

 1. Caroline 7. september 2016

  <3

  Svar
  • lamar 9. september 2016

   <3

   Svar
 2. Carina Behrens 7. september 2016

  Veldig fint og sårt å se deg på SnapKollektivet, da du snakket om dette. Håper du vet hvor viktig det var, for mange. Du hjelper nok mange med å bli litt mer forståelsesfulle og litt mindre hatefulle – håper jeg <3

  Svar
  • lamar 9. september 2016

   Til å aldri ha møtt meg, så kjenner du meg veldig godt. Heldige meg <3 Tusen takk, jeg håper dette betyr noe for noen som trenger det. At det åpner øynene til noen. <3

   Svar
 3. Milla 7. september 2016

  Deg på Snapchat om detta <3 Detta innlegget <3 DU <3

  // Tusen takk vakre skapning, du asså *klemifleng*

  Svar
  • lamar 9. september 2016

   Tusen takk, fine Millami <3

   Svar
 4. Irene 7. september 2016

  Really great post! I love it:)

  irenethayer.com

  Svar
 5. victoria 8. september 2016

  Det var veldig fint å høre deg på snapchat altså 🙂 <3

  Svar
  • lamar 9. september 2016

   Shit, det betyr så mye for meg at du og andre syns det 🙂 <3

   Svar
 6. Line Cecilie 8. september 2016

  såå spennende <3 fint å høre. <

  Svar
  • lamar 9. september 2016

   Tusen takk, fina <3

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.