SnapKollektivet – en kjærlighetserklæring

SnapKol

Utladet. Slik føltes det på tirsdag. På en veldig fin måte, skal dere vite. Jeg husker ikke hvor mange ganger jeg lader iPhonen når jeg har SnapKollektivet, kanskje fem. Om jeg kunne ladet opp meg selv like mange ganger hadde jeg gjort det. Om det er verdt det? Hell yeah, hver eneste gang.

Å ha mellom 1700 og 2000 følgere på slep når jeg snapper for SnapKollektivet er så ufattelig fint, slitsomt og gøy! Alt på en gang. Fint fordi jeg syns det var gøy og jeg fikk så mange fine tilbakemeldinger og spørsmål. Slitsomt fordi det faktisk krever en del, både å utlevere seg selv, være kreativ og å filme/ta bilder og pynte på dem. Men åh, så utrolig gøy og. Jeg kunne gitt en høy femmer til alle som følger med, takk! Og får du ikke fulgt med så legger jeg iallefall ut min story på La Mar sin Facebook-side, etter ønske fra fine følgere der.

Dagen derpå er jeg rimelig ferdig, da må jeg rett og slett lades opp. Noen ganger er jeg litt urolig innvendig, men det er vel normalt når man byr så mye på seg selv? Det er rart å dele tanker og slikt på denne måten, og til så mange på en gang. Man poster liksom et bilde, og noen sekunder senere har et titalls personer allerede sett det, et minutt senere har noen hundre sett det. Det er crazy shit! Men så utrolig kult også. Tenk at noen vil følge meg? Og for å ikke snakke om de som engasjerer seg, gir tilbakemeldinger, sender fine ord og kommer med spørsmål. Det varmer virkelig, og det inspirerer.

Hver eneste gang jeg har kontoen så håper jeg at jeg kan dele noe som er interessant, nyttig eller inspirerende for noen andre. Dere som følger oss er så ulike. Ulike hverandre og ulike oss. Det er noe fint i det også. Som da jeg laget Kjærlighetslista med sangene dere sendte til meg så var det ikke vanskelig å se at vi har så mange forskjellige mennesker med oss. Jeg liker det. Og jeg håper at det vi deler og temaene vi tar opp treffer dere alle og enhver. At noen kan kjenne seg igjen, at noen får øynene opp for noe nytt og at vi alle får større toleranse og forståelse for hverandre.

Det er ingen tvil om at det virker på meg. Vi i kollektivet er veldig ulike, vi har våre liv og interesser, og jeg får selv innblikk i de andre sine. Jeg syns det er spennende og fint. Jeg lærer, jeg undrer meg over ting jeg ikke har tenkt over før og andre realiteter blir mindre fremmede for meg.

Alt dette er fint, jeg syns jeg er sykt heldig som får være en del av noe så bra. Og jeg håper så inderlig at dere som følger oss føler litt av det samme.

En liten kjærlighetserklæring til SnapKollektivet og dere som følger ♡

4 Comments

 1. Lisa 5. august 2016

  Og kjærlighet til deg <3 Fine du!

  Svar
  • lamar 18. august 2016

   <3

   Svar
 2. Milla 5. august 2016

  Åh. Vakre skapning. Masse kjarleik te deg og <3 <3 <3

  Svar
  • lamar 18. august 2016

   <3

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.