UKENS

ukenskirsebær

Hei! Lenge siden sist. Sorry altså, men livet kom i veien. Så mange uker har gått siden forrige UKENS, det er på tide å catche opp.

Er dere her? Det håper jeg sånn. I dag har det vært en regnfull dag, en sløv dag, men også en så spennende og fin dag. Jeg har gjort noe som jeg aldri har gjort før, og om ikke så lenge kan jeg dele det med hele verden. Dere som har fulgt meg en stund husker kanskje at jeg har hatt en hemmelighet, vel nå kan jeg snart fortelle dere alt og jeg gleder meg så mye til det. Jeg håper dere har det fint der ute. Jeg har det strålende fint, hverdagen er altfor travel og energinivået er ikke så altfor topp, men nå tar det seg endelig opp.Hundre prosent jobb er lik døden for blogging, men også for så mye annet, haha. Det er virkelig en stor omveltning å gå fra å ha all verdens tid til alt det fine jeg liker å bedrive, til å ikke ha tid til annet enn å jobbe, være mamma, kjæreste og hundemamma. Jeg tror man bare må komme inn i nye rutiner og slikt, så går det seg til. Det høres jo helt forferdelig ut, men det er det virkelig ikke. Jobben min er så utrolig bra, jeg koser meg på et supert arbeidssted.

Når jeg går gjennom listen jeg skrev i innlegget Hei mai så kan jeg klappe meg selv på skulderen og tenke at mai har vært like fint, om ikke finere, enn jeg hadde tenkt på forhånd. Jeg kan vel sette en hake ved alle punktene, i hvert fall de aller viktigste. Det er fint. Jeg er så forbaska heldig, det skal jeg aldri glemme.

Høydepunkt

Det er ikke vanskelig. Vi har feiret vårt vakre, frie og mangfoldige land. Vi har flagget, spist pølser og kaker. Vi har feiret grunnloven vår. Og slik startet vi feiringen. Pannekaker, brunost og jordbær. Bordet var dekket og peonene struttet i all sin prakt. Hurra, hurra, hurra!

13293328_10156987804475078_608447817_n

Sang:

ADELE! Flaks at jeg ventet med å poste dette innlegget til i dag fordi da fikk jeg med dette fabelaktige verket. Den dama altså! Sangen er så kul og videoen er perfeksjon i mine øyne. Og kjolen, ja, den er en drøm. Kjenner jeg dere rett så faller dette i smak. Enjoy!

Tankespinn:

Nå for tiden driver jeg med noen fine prosjekter. Jeg har faktisk to hemmeligheter som snart ikke er hemmelige. Begge handler om å dele av meg selv på en måte som er helt ny for meg. At dette skjer nå er bra, nå er jeg så bevisst på hva og hvordan jeg vil dele av meg selv. Uten å utlevere alt og alle rundt meg. Å dele trenger ikke å være å vise alt, å være personlig er ikke det samme som å være privat. At mine erfaringer og tanker kan være inspirerende og nyttige for andre syns jeg er en utrolig flott tanke. Jeg gleder meg innmari masse til alt er der ute, jeg er spent på hvilke respons jeg vil få. Jeg lurer på om jeg kommer til å få noe hat. Jeg vil jo helst at alle skal like meg, i hvert fall litt. Dette er uansett noe jeg har lyst å gjøre, dette kan være starten på noe bra eller enda en fin erfaring å ta med meg, og det er det aller viktigste. Håper dere blir med meg på disse små eventyrene.

La oss catche opp, fortell meg om en ting du har gjort i det siste da!

Ha en fin uke ♡ ♡ ♡

13 Comments

 1. Milla 23. mai 2016

  Åh. Adele. Og den kjolen va ein drøm!!! Så morro med to hemmeligheter, glede meg te å hørra om de 😉 Og så over te ein ting eg har gjort i det sista, hm, delt lunsj med ei eg gikk på skole med OG møtte hu og ein heil haug med fremmede seinare på kvelden. Veldig out of character hehe. Og morro va det.

  Svar
  • lamar 23. mai 2016

   Så utrolig fint, Milla! Gleder meg til å dele <3

   Svar
 2. June 23. mai 2016

  Kan den ene hemmeligheten være det jeg så litt av på snap? Spennende! 😀
  I det siste? Mye jobb. Det er det som er normalen nå. Men det er greit, for jeg trives. Bursdagsfeiring med fine folk, et hus som kommer mer og mer i orden, været som blir varmere. Og så prøver jeg å krype inn i bloggverden igjen og oppdaterer meg på favorittbloggerne mine som jeg ikke har fulgt med på på lenge. Ganske så fint! 😀

  Svar
  • lamar 24. mai 2016

   Iiiik ja! Hihi, gleder meg til dere får vite ALT 😀
   Så fint å lese. Både alt det fine du har gjort, og at du er på vei tilbake <3 Det gjør meg glad 🙂

   Svar
 3. Ida 23. mai 2016

  Hyggelig å høre fra deg igjen! ^^ Gleder meg til å få vite mer om hemmelighetene dine 😉 Selv sitter jeg med nesa i bøkene og prøver å skrive på oppgaven min samtidig som jeg leser til to eksamener. Slitsomt, men ikke mange ukene igjen nå!

  Svar
  • lamar 24. mai 2016

   Så fint å se at du er innom <3 Jeg gleder meg sykt selv altså, til å dele hemmeligheter med dere!

   Heier på deg i innspurten. Og du er så flink å lese bøker, det gir meg et lite spark bak 🙂

   Svar
 4. Therese 24. mai 2016

  Det er godt å snike seg inn her på bloggen å se flere innlegg, hurra! 😀 Det er spennende å høre at du har hemmeligheter, gleder meg til du avslører, hihi! 😉
  Selv har jeg vært i både konfirmasjoner, vært på besøk hos kjente og kjære – og tilogmed vært i Danmark! Ellers prøver jeg å lade batteriene litt, da kroppen er sliten 🙂

  Svar
  • lamar 9. juli 2016

   Så fint å lese ♡ Er så treig med å svare nå, jaja. Jeg blir like glad for å lese de fine ordene. Håper du liker den ene, nemlig SnapKollektivet 🙂

   Svar
 5. Anita Fossberg 24. mai 2016

  Ææ, nå ble jeg skikkelig nysgjerrig? Gleder meg til å høre alt!

  Svar
  • lamar 9. juli 2016

   Håper du har fått med deg iallfall den ene 🙂 SnapKollektivet er et hint, hihi!

   Svar
 6. Milla 24. mai 2016

  // Åh, tusen tusen takk, dine kommentarer gjør meg så glad 😀 <3

  Svar
  • lamar 9. juli 2016

   Svar
 7. Caroline 24. mai 2016

  Elsker hemmelighetene 😉

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.