Hei mai

heimai

Hei mai, her dere. Nå er jeg her etter en litt ufrivillig, men også sårt tiltrengt pause. Det er så fint å være tilbake.

Først må jeg få si at jeg håper alle dere har det fint. Jeg har savnet dere. Det har skjedd litt i det siste. Jeg har plutselig fått meg en jobb som varer fram til sommeren. En ny hverdag. En fin, ny hverdag. Vi har også hatt en del avgjørelser å ta. Som dere kanskje husker så hadde jeg så mange tanker i hodet at selv om alt var så utrolig fint så fikk jeg ikke fred. Det har forandret seg nå. Jeg har selvsagt fortsatt mye å tenke på, slik er det når man planlegger et bryllup, søker jobber og prøver å ta små steg mot ting man drømmer om. Eller, for å være helt ærlig så er jeg av natur veldig, veldig tankefull, haha. Jeg prioriterer å forsøke å være tilstede i hverdagen med alt den fører med. Å kose seg med lille A er det viktigste. Og vet dere hva, nå har vi en toåring i hus, og det merkes. Jeg skal skrive litt mer om mammalivet i et annet innlegg, for det begynner å bli innmari spennende.

Nå er vi plutselig godt inni første uken i mai, tiden går så fort. Jeg har mange fine ting å se fram til, også i mai, selv om juni blir i overkant spennende i år. Her er noen av det fine jeg har å se fram til i mai.

✿ Sende ut det som i mine øyne er verdens fineste bryllupsinvitasjon

✿ Handle inn fine blomster hver uke

✿ Invitere fine venninner hjem

✿ Fri fri fri

✿ Se min lille A gå i sitt aller første 17. mai-tog

✿ 17. mai, en av årets fineste dager

✿ Spise is utendørs

✿ Forhåpentligvis masse sol og vårstemning

✿ Bestille vakre blomster og smakfulle kaker til bryllupsfest

✿ Enda mer bryllupsplanlegging

Jeg sender en klem til alle som har tittet innom, lagt igjen fine ord og sendt meg fine ting på mail.

♡♡♡

 

 

 

11 Comments

 1. Milla 4. mai 2016

  Velkommen tebake 🙂 Og hurra for mai og ny jobb! Holde du og på å planlegge bryllup? Det gjør eg og! Vår A ska ikje gå i tog i år, syns han e litt liten og tror ikje han vil få glede av det. Men me ska se på da, håpe det blir litt bedre vær i år enn det va ifjor, då va det kjempekaldt også regna det. Me får kryssa fingrane for at me alle får se solå på 17 mai 😀

  Svar
  • lamar 4. mai 2016

   Hei! Takk 🙂 Så koselig å se at du titter innom <3
   Ja vi planlegger bryllup, gifter oss i juni. Så spennende, når skal dere gifte dere?
   Her i bydelen vår går alle barnehagene en liten rute hvert år siste barnehagedag før 17. mai så der er alle med, og foreldre blir også med så det blir stas. Han var veldig nysgjerrig da han og pappan så barnehagetoget i fjor, da hadde han pappaperm. Håper også det blir fint vær!! Både på 17. mai og på 13. mai da vi skal gå med barnehagen 🙂

   Svar
 2. Ida 4. mai 2016

  Glad du er tilbake! 🙂 Og så flott at du har fått deg jobb! Jeg håper alt går bra med bryllupsplanleggingen og at du har det fint, Luisa! <3

  Svar
  • lamar 4. mai 2016

   Takk, kjære Ida!♡ Selv om jobben bare er midlertidig så er det utrolig gøy, jeg føler meg heldig 🙂 Alt står kjempebra til med meg, og bryllupet begynner å ta form, heldigvis 😀

   Svar
 3. Caroline 4. mai 2016

  Ha en fin mai <3

  Svar
  • lamar 4. mai 2016

   Takk! Det samme til deg 🙂

   Svar
 4. Carina Behrens 4. mai 2016

  Jeg vet om enda en ting du skal gjøre som du ikke kan si noe om 😀

  Ha en fantastisk mai, Luisa <3

  Svar
 5. krist.in 4. mai 2016

  åh, håper mai blir en bra måned for deg <3

  Svar
 6. Elena 4. mai 2016

  Så spennende med bryllup! Jeg vil se bilder fra den store dagen! 🙂

  Svar
 7. Milla 6. mai 2016

  // Tusen tak, hane e ein sjarmør han der 😉 Junibryllup. Åh så fint. Me sak gifta oss i september. Og veldig hyggelig å hørra at dåkkår og går litt utenom det tradisjonelle. Eg tror det blir mær og mær sånn. Virke som det hvertfall 😀

  Eg vett ikje heilt koss barnehagane gjør det her men det sto i ein mail at nærmere informasjon om 17mai kommer, så blir det ein liten runde så må me jo bli med. Eg tenkte mest på toget i sentrum eg da, barnatoget lissom, det blir nok for långt og for mye for han tror eg 😉

  Svar
 8. victoria 7. mai 2016

  aiaiai! gratulerer med jobb! 🙂 og bryllup, eller forlovelsen heter det kanskje, ja, jeg henger litt etter.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.