Når tankene tar over

Processed with VSCOcam with b5 preset

Jeg forviller meg i mine egne tanker, de er så altfor mange.

Å ikke vite hva som er betyr aller mest, hva man vil aller helst, det sliter og river. Brystet føles som en låst kiste, full av stein, full av tvil. Ikke på det som gjelder, bare det trivielle, men likevel avgjørende rundt. Nøkkelen er mistet. Får ingenting ut. Tankene overtar natten, morgenen, dagen. Ingen ro til å skrive, ingen ro til å lese, ingen ro til å si hva det blir. Legger seg med samme klump man våkner opp med. Bare går. Går. Går. Ingenting hjelper. Får det ikke ut, finner ikke ut. Ha det så innmari fint, samtidig som man slites innvendig. Av tanker. Nå vil jeg bare sove, heldigvis får jeg til å sove. God natt, drøm søtt. Det skal jeg ♡

Edit: Til dere som leser denne dagen derpå, jeg har det fint, det er bare grublingen som tar på. Og da er det så deilig å lufte det i tekstform.

Foto: Louis Pellissier

9 Comments

 1. Milla 14. april 2016

  Kjente meg så igjen i detta. Sårt og fint på samme tid. Håpe du får sova godt <3

  Svar
  • lamar 14. april 2016

   Det fikk jeg 🙂 Håper du har det fint, Milla <3

   Svar
 2. Silje 14. april 2016

  Gode Luisa! Trur me alle kan kjenne oss igjen i dett, i alle fall kan eg det. Håper det går bra, at i dag er ein betre dag <3

  Svar
  • lamar 14. april 2016

   Tusen takk for fine ord, Silje! Fint å ikke være alene om å ha slike stunder. Det er så rart fordi selv om dagene er fulle av fine ting og man har det gøy, så ligger grublingen og beslutninger som venter der. Skulle være enklere å ta valg altså 🙂 Håper du har det fint!

   Svar
 3. Ida 14. april 2016

  Kjenner godt til følelsen! Håper dagen idag blir litt bedre. Klem <3

  Svar
 4. Carina Behrens 14. april 2016

  Trist og sårt og gjenkjennbart ♥︎ Sender over en god klem!

  Svar
 5. The Reader's Tales 22. april 2016

  Such a beautiful photo of the Tour Eiffel 😉

  Svar
 6. Caroline 26. april 2016

  Kjenner meg veldig igjen <3

  Svar
 7. Maria 1. mai 2016

  Må bare sei tusen takk for at du tipsa meg om Rita og veronica-podcasten! den har blitt ein ny favoritt her i gåreden! ;D

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.