Naturkraft 

img_8227

Ja, for det er det hun er. Mine damer og herrer, møt Silvana Imam. En tornado som raser over scenen. En selverklært uredd legende. Råskap og sårhet. Hun er alt.  Og på onsdag fikk jeg æren av å oppleve henne og alt hun er. Hadde du mulighet til å se henne live i disse dager og lot være, da gikk du glipp av noe stort.

12939197_10156823447010078_19596410_n

En ekte, ærlig og viktig stemme. Hun er stor, det er det ingen tvil om. Hun fikk tross alt Grammis (svensk svar på Grammy) for årets artist i 2015. Silvana Imam er personlig i tekstene, hun er hard og brutal, men alt er på sin plass. Feminisme og rasisme er gjennomgående temaer, høyst aktuelle. Hun er ikke redd for å vise fingeren til janteloven, hun er stolt av seg selv og viser oss at det er viktig. Erklærer seg selv om rappens Liberace, jeg er hundre prosent enig.

12957215_10156823442465078_14382555_n

En av de beste avgjørelsene jeg tok denne uken var å gå på konserten, jeg hadde glemt at den skulle være og var grønn av misunnelse da jeg så bilder fra Oslo kvelden før. Heldigvis fikk jeg en påminnelse tidlig på dagen. Jeg var der med andre fine damer, det perfekte selskapet for en slik opplevelse. Selvsagt hadde det vært kult å se flere menn i salen. Hadde i det hele tatt vært fint å se enda flere folk i salen, men en slags intimkonsert med fantastiske Silvana Imam er ikke å forakte.

Takk for at det finnes slike uredde stjerner som Silvana Imam ♡

4 Comments

 1. Milla 10. april 2016

  Elske å gå på konserter. Virke som denna va ein veldig bra ein 😀

  // Tusen tusen takk ♡ Skatere e bra å ha 🙂

  Svar
 2. line cecilie larsen 10. april 2016

  åå så koselig <3

  Svar
 3. Elena 11. april 2016

  Magisk!

  Svar
 4. Musikkmandag #7 - La Mar 29. august 2017

  […] Imam på Folken i april tjueseksten. Hvis du vil lese resten av innlegget så kan du gjøre det her. Personlig syns jeg det er en av mine beste konsertopplevelser og skildringer, om jeg får si det […]

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.