I stuen

img_8205-2

Det tar tid å fylle et hjem med akkurat de sakene som skal høre hjemme der. De detaljene som skal gjøre et hus til et hjem. Jeg har i grunnen alltid følt meg hjemme i huset vårt. I de tre årene vi snart har bodd her har jeg hele tiden tenkt at jeg endelig føler meg hjemme, her skal vi leve lenge. Vi hadde litt saker med oss fra før, noen nye møbler kom fort på plass. Det eneste som manglet var detaljene, de sakene som fyller hyller og vegger. I dag inviterer jeg dere hjem til oss.

Da lille A ble født tok det ikke lang tid før fødselstavlen var på vei i posten, og det ble faktisk det første som ble hengt opp på veggen i stuen. Litt arveskatter flyttes hit og dit, det samme gjelder blomstervasene. Vi forlovet oss der for snart  tre år siden, planen er å gifte oss der om mindre enn to måneder og nå henger Paris på veggen vår.

Snøhvite skatter, nye og gamle, pyntet bordet vårt da vi hadde fine folk på besøk. Tre mot hvitt, det blir sjeldent bedre. Litt knopper til overs er perfekt for bittelille Lyngby, det kan hende den får selskap av en større etter bryllupet. Vi fikk den og telysholderen til høyre i gave fra Brødrene Pedersen da vi var på bryllupskveld der forrige uke. Disse og så mye mer. Heldige folk.

B for den jeg elsker, kongler fordi de er fine og ulike fliser for å skåne bord. En bajonettplante snek seg med hjem i ukeshandelen, det samme gjorde potten. Adventslys i annerledes farge fordi vi syns det er finest, de holdt lenge denne gangen. Ikke rart siden vi reiste midt i desember.

Den perfekte hyllen kom opp og det føltes som et stort steg mot fullkommenhet i spisestuen. Favorittbildet av Picasso, et lite print vel og merke, fant endelig sin plass sammen med andre favoritter. Litt voksent, i kontrast med lekne lamper over spisebordet.

Stuekroken, der vi har to sofaer, et bord og en skjev hylle, er den fargerike kroken. Foreløpig oppbevaringsplass for leker, noe som bidrar med en del farger. Men også disse detaljene. The Crew av Anette Moi, Frida Kahlo, Tolstoi på rekke og rad, Banksy, Charlie Chaplin og andre fine saker. I taket henger vår fineste lampe, jeg husker vi strevde med opphenget, men synet gjorde strevet verdt.

Og slik blir hjemmet vårt fylt opp av stort og smått som får oss til å føle oss hjemme ♡

12 Comments

 1. Silje 5. april 2016

  Så fint de har det, Luisa! 🙂 Diggar nok særskilt den lille hylla på veggen, så enkelt, stilren og vakker ^^

  Svar
  • lamar 6. april 2016

   Takk for fine ord, Silje! <3 Jeg er glad i fine ting, helst de som betyr noe. Trenger ikke å være perfekt eller dyrt, bare det har en mening for oss 🙂

   Svar
 2. Sandra 5. april 2016

  Så fint! 🙂

  Svar
  • lamar 6. april 2016

   Tusen takk! 🙂

   Svar
 3. Kristina 5. april 2016

  Så fint du har det ? Så koselig ?

  Svar
  • lamar 6. april 2016

   Tusen takk, Kristina 🙂 Koselig er det vi går for 😉

   Svar
 4. Mari Ann 5. april 2016

  Veldig fint hjemme hos dere! Ha en fin kveld 🙂

  Svar
  • lamar 6. april 2016

   Takk, Mari Ann! Det har jammen dere også 🙂

   Svar
 5. Ida 5. april 2016

  Dere har det virkelig flott hjemme hos dere! ^^

  Svar
  • lamar 6. april 2016

   Takk, Ida! Vi har ikke noe svært, moderne hus, men elsker vårt hjem og det vi putter i det 🙂

   Svar
 6. line cecilie larsen 6. april 2016

  oii så fint dere har det!!

  Svar
  • lamar 6. april 2016

   Takk, så snill du er 🙂

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.