UKENS

UkensRununkler

Vi har gått inn i april og enda en uke er over. Denne har vært så fin, full av alt jeg liker best. Jeg har gjort noe så spesielt og fint. Jeg har vært så utrolig flink til å trene, vi har vært i bryllupsland og vi har vært sammen med de aller beste. Samtidig har den vært tøff, vi går gjennom en tid preget av utfordringer for flere av dem vi setter aller høyest.

Høydepunkt:

Å kjøpe en kjole, jeg sier ikke mer. Å finne skoene, iiik. Å være med fine folk. Å høre lille A si så mange nye ord.  Og så kjøpte jeg fine blomster, hurra for vår inne!  

Oppskrift:

IMG_7256-400x267Denne oppskriften fra Trines Matblogg. Så utrolig godt, og for å ikke si sunt! Jeg tok ikke bilde av maten, men vi spiste dette lørdagskveld med noen venner og jeg tror jeg kan si at alle likte det skikkelig godt. Vi hadde ikke rød quinoa, men det fungerte fint med hvit også. Jeg hadde mye igjen av rømmedressingen, hurra. Og en hel haug quinoa også. Så med litt grønnsaker blir det restefest på meg. Quinoaen og grønnsakene hadde vi separat, men vi blandet det meste sammen da det kom på tallerkenen. Det smakte godt!

Favoritt:

Grønne planter. Jeg simpelthen elsker det. Blomster er fint og jeg elsker det også, men grønne planter er helt perfekt hjemme. Her er et utvalg fra min Pinterest.


Sang:
Jeg gjør som Adele og gir en shoutout til Michael Kiwanuka. Jeg fant sangen på youtube og syns det er noe ved den. Liker så godt stemmen hans. Jeg gjorde som jeg alltid gjør med ting jeg liker på youtube, leser kommentarene, og da fant jeg ut at Adele hadde gitt en shoutout til han så da kan vi konstatere med at Adele har god smak når det gjelder musikk. Hva syns dere? Jeg gleder meg til å høre mer fra albumet til Michael Kiwanuka som kommer i mai.

Håper uken deres har vært fin ♡

5 Comments

 1. Carina 3. april 2016

  Den låta!! Hørte den for noen dager siden og jeg elsker den! Oh YEAH for grønne planter <3

  Svar
  • lamar 6. april 2016

   Ja! Den er så fin! Og yeah er et bra ord for grønne planter 🙂

   Svar
 2. krist.in 3. april 2016

  herlig! håper den kommende uken din blir bra !

  Svar
 3. Therese 4. april 2016

  Elsker grønne planter! Det gjør så mye, både med humør og et hvert rom! 😀
  Og det ser ut som du har hatt en ganske så finfin uke! 🙂 Håper denne blir vel så bra!

  Svar
  • lamar 6. april 2016

   Takk, fine deg <3 Jeg er helt enig, må skaffe meg flere grønne planter!

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.