UKENS

påske

Juhuu, jeg er tilbake! Har dere savnet meg? Det var det jeg trodde. Nå har påsken dratt og her er en veldig forsinket UKENS.

Jeg tok en ekstra lang ferie, men nå er hverdagen i gang for fullt. Det slutt på alt som heter ferie, påske og late dager. Det har vært veldig deilig å ikke ha så mange planer, å ta ting litt på sparket og ikke trenge å se på klokken (nesten). Det aller beste er at dagene begynner å bli lyse og lange, jeg elsker det!

Høydepunkt:

Det er vanskelig å trekke fram et høydepunkt fra uken som var. For det første hadde jeg en veldig rolig uke. For det andre hadde jeg så fine dager med favorittene mine. Kvalitetstid med min fine familie og superbra stunder med fine venner.

Podcast:

Jeg har funnet meg en ny podcast. Vil dere høre? Den heter Pardon My French, passer meg perfekt. Garance Doré er fransk, bor i NY og er forfatter, illustrator og fotograf. Hun prater med ulike mennesker, om allslags. Jeg har nettopp hørt første episode eller avsnitt, ja jeg vet ikke helt hva jeg skal kalle det. Men tilbake til poenget, jeg gleder meg til å høre videre.  

Sang: 

Tanker om krig og sånn:

Vi lever i en så vidunderlig verden som rommer så mye fantastisk, så mye kjærlighet og godhet. Og så er det noen som bare ødelegger det, de river det bort på verst tenkelige måte. Angriper uskyldige, dreper kjærestepar, tar livet av foreldre og barn som bare har det fint sammen, som ler og koser seg. Jeg blir så forbannet og frustrert, rett og slett illsint. Uansett hvor det skjer, om det er i Belgia eller Pakistan, det er like jævlig. Man føler seg hjelpesløs og noen ganger virker denne verden så håpløs. Vi må ikke la dem vinne. For vår verden er faktisk veldig fin. Spre kjærlighet, lev livet, vis dem at godhet står sammen. Jeg kan ikke la være å tenke på slike ting når jeg innser hvor heldig jeg er.

Håper dere hadde en superfin påske full av alt dere liker ♡

7 Comments

 1. Milla 1. april 2016

  Så fine bilder og fin sang. Påsken vår va og fylt med kvalitetstid med familien 😀

  // Oj, tusen tusen takk, det va hyggelig å hørra <3

  Svar
  • lamar 6. april 2016

   Takk! Det er så fint med slik kvalitetstid 🙂

   Svar
 2. Carina Behrens 1. april 2016

  Påskeferie er så DIGG! Det er innafor. Og takk for pod-tips, den har jeg ikke hørt. Trenger all inspirasjonen jeg kan få 😉

  Svar
  • lamar 6. april 2016

   Håper tipset falt i smak, jeg blir mer begeistret for hvert avsnitt 🙂

   Svar
 3. Chioma 2. april 2016

  Det er godt å høre at du har hatt en fin påske, ja det er trist med alle de forferdelig tingene som skjer rundt om i verden. Det får en til å virkelig tenke på, hvor heldige vi er 🙂

  Svar
 4. Charlotte 2. april 2016

  For en fin sang! Den var rett og slett veldig behagelig å høre på, haha 😀 Ha en fin helg!

  Svar
  • lamar 6. april 2016

   Tusen takk, søte deg <3

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.