UKENS

ukens

Wow, enda en uke er over om få strakser og her sitter jeg igjen med ny blogg! Den har vært i tankene mine så ofte i det siste, jeg hadde bare ikke fått meg til å gjøre det, men nå er den her. Jeg håper dere vil følge meg videre her på nye La Mar. Den hadde ikke vært her uten Carina, stor takk og shout-out!


Høydepunkt

Å ta steget ut av det trygge og inn i det selvstendige blogglivet. Jeg har hatt god hjelp, og jeg har lært mye nytt. Dette er både spennende og inspirerende for min del. La Mar står for første gang på helt egne ben. Jeg gleder meg virkelig til fortsettelsen.

12885858_10156722741375078_647213964896076650_o

 


Podcast

To svenske internettstjerner har fått være i øret mitt hele denne uken. De heter Flora og Frida, og podcasten heter som dere kanskje skjønner, Flora & Frida. To ærlige og åpne damer som tar for seg spennende og evig aktuelle temaer. Om å være jente, feminisme, kjærlighetslivet og psykisk helse for å nevne noen av temaene. Jeg anbefaler alle, tjejer og killar, til å sjekke ut Flora & Frida.

FLORA_FRIDA_copy2


 

Youtube

Emma Watson beatboxer. Hun er så søt, og hun blir så rød etter beatboxingen. Men hallo, over til det viktige. Emma Watson er en tøff og inspirerende dame, jeg liker henne så godt og jeg liker youtube-kanalen hennes. Sjekk den ut!


Årstid

Denne uken kan vi fastslå at våren er her, ikke bare på grunn av kalenderen, men på grunn av solen. Jeg har tatt fram solkremer til ansiktet, solbriller har vært totalt nødvendige og jeg kunne gå tur i treningsbukse som stoppet over ankelen uten å angre. Og derfor har jeg ikke tatt noen bilder. Jeg har null bilder fra denne uken fordi jeg har vært så opptatt av å nyte og utnytte.

Jeg håper dere liker denne UKENS. Jeg håper dere har hatt en fin uke ♡

 

 

18 Comments

 1. Carina Behrens 20. mars 2016

  Woop wooooooop, grattis med ny, smashing hjemmeside 😀

  Svar
  • lamar 23. mars 2016

   Woop 😀 Takk, den hadde ikke eksistert uten deg <3

   Svar
 2. Kari 20. mars 2016

  Så spennende med egen side! 🙂 Lykke til, og jeg følger deg absolutt videre!

  Svar
  • lamar 23. mars 2016

   Takk, Kari! Så fint å vite <3

   Svar
 3. krist.in 21. mars 2016

  så gøy med ny blogg!

  Svar
  • lamar 23. mars 2016

   Takk, Kristin!

   Svar
 4. Elena 21. mars 2016

  Emma er så søt! Og smart!

  Fint bloggdesign, forresten. 😉

  Svar
  • lamar 23. mars 2016

   Enig! Og takk 🙂

   Svar
 5. Maria 21. mars 2016

  Så fin bloggen din ble! 🙂 Likte den kjempegodt 🙂

  Svar
  • lamar 23. mars 2016

   Takk, Maria <3

   Svar
 6. Therese 22. mars 2016

  Grattis med knallflott blogg! Og herregud, jeg ble så flau av Emma sin beatboxing, selv om hun er tøff som tørr! Ellers høres det ut som du har hatt en finfin uke! 😀

  Svar
  • lamar 23. mars 2016

   Takk!

   Hehe, jeg syns hun var så herlig 😀

   Svar
 7. Maja 22. mars 2016

  Heyheyhey ny blogg! 😀 Den ble jo SUPERfresh, Luisa! Gratulerer med ditt nye netthjem. 😉 Forsåvidt også enig i at Emma Watson er en utrolig kul/smart/reflektert/herlig dame. Det er så flott at en såpass profilert og ung skuespiller fronter de sakene hun gjør (selv om det etter min mening burde være en selvfølge…).

  Svar
  • lamar 23. mars 2016

   Jeg er så enig med deg! Hun er så modig og klok, jeg håper mange unge jenter velger å ha henne som forbilde.

   Takk for fine ord, fineste Maja <3

   Svar
 8. Synne 22. mars 2016

  Åh, gratulerer så mye med nytt og eget internetthjem – det er et stort og morsomt steg å ta, hoho! Takk for tipset om Emma Watson på Youtube, forresten. Ha en fortsatt fin påskeferieuke! Klem fra London!

  Svar
  • lamar 23. mars 2016

   Takk, Synne! Det er virkelig et bra steg, hehe. Befriende bra! Bare hyggelig :)
   Ha en kjempefin påskeuke!

   Klem til deg 🙂

   Svar
 9. Maria 23. mars 2016

  //Oooh, takk for tips! Har liksom ikkje kasta meg over svenskane endå, veit at dei er poppis vertfall! Er enig med deg at bynamo er litt treig, men eg håpar at dei kjem meir inn i det etterkvart, der er jo ofte sånn!

  Svar
  • lamar 31. mars 2016

   Ja, det er mange bra i Sverige 🙂 Håper også det blir bedre, vi får se 🙂

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.