UKENS

Endelig tilbake! Denne spalten får meg til å utforske, og jeg syns det er like gøy å dele ting JEG liker med dere, hah. Men på fredagen liker jeg å oppsummere litt. Denne uken har jeg ikke et spesielt høydepunkt. Det har vært en helt vanlig uke. Vel, vår vennegjeng har fått et lite søtt tilskudd, det er så koselig ? Hurra for livet!

Uansett, etter å ha jobbet litt med bloggen sånn i kulissene og har egentlig bestemt meg for å forandre litt på denne spalten. En litt annen form, nytt og enklere navn, men samme type innhold. Saker og ting som har preget uken min, som jeg liker og som jeg vil dele med dere.

Sted:

Bergen! Halloien, for en fin by, nesten like fin som Stavanger, hehehe. Vi reiste opp til Bergen, hele gjengen. Store, små og firbente. Og vi hadde det så fint. Vi leide en koselig leilighet i Sandviken, hang med lillebror og fikk utforsket nærområdet da vi gikk tur med Chaplin. For et fint sted, Sandviken i mitt hjerte. Var en tur på akvariet, det var mest gøy for lille A, jeg koste meg jeg også, men gikk ut med en følelse av at det rett og slett ikke er der disse vakre dyrene hører hjemme. Vi lærer jo litt om arter og slikt, men dyr og fisker hører strengt tatt hjemme i det fri. Jeg syns spesielt synd på silkeapene. Ellers var turen vår veldig fin. Det var ikke tilfeldig at vi skulle opp til Bergen helgen som var, men når vi først var der så var det fint å kose oss litt. Spesielt fint var det å se broren min og hvor han bor. Jeg gleder meg allerede til neste gang, da skal vi utforske sentrum, spise god mat og kikke litt i fine butikker. Kom med tips! Jeg skal spare opp alt til mine fremtidige Bergensturer.

 

Oppskrift:

Flere har faktisk spurt meg hva som er oppi bollen ved siden av de deilige browniesene som jeg postet på mandag. Og nå skal dere få svaret. Dette er verdens enkleste salat, kan vel strengt tatt ikke kalle dette en oppskrift. Men siden dere spør, så skal dere få svar. Oppi bollen har jeg agurk, perletomater, sukkererter, Cottage Cheese og granateple. NAM!

Youtube:

En av mine bloggfavoritter er også en favoritt på Youtube. Jeg prater om Carina og her er kanalen hennes. Sjekk den ut! Alenetid i Stockholm, fakta om Carina og morsomme greier med venninnen hennes Martine. Abonner og gled deg til neste video, det gjør jeg. Jeg vil se mer av Stockholm!

Podcast:

Jeg hører på mange ulike podcaster, noen er bra, noen er middels og noen er bare tull. Jeg liker å utforske så da kommer man over det meste. Mariell og Sara er en av de jeg liker skikkelig godt. Har du ikke hørt den før, så kan jeg glede deg med at da har du 28 episoder å kose deg med. Du finner alle her eller laste de ned på iTunes, hvor enn du hører på podcaster.

MariellSara

Årstidskrise:

Hvor fantastisk er det å vite at det snart er vår? Hahaha, hallo vinterland, du kom tilbake sammen med mars. Det snødde igjen denne uken, og alle bare WHAT?!?! Det er vel kanskje ikke så rart, men det er noe med at blomstene vi kjøper gir en vårlig følelse, dagene begynner å bli lengre og med et tror vi at våren er her med alt som hører med. Og det skjer med meg og altså, men ikke glem sangen om månedene fra barneskolen «Den siste snøen som fins i skaret, den tiner jeg for jeg er April». Vi må nok vente litt til. Mars er litt vår altså, men ikke forvent så mye mer enn lysere dager og gåsunger på trærne. Så kan vi heller få oss en bra overraskelse hvis vi faktisk får så fine dager at vi kan slenge av oss jakkene og spise is utendørs uten å fryse.

Vel dette er noe av det som har preget uken min, i tillegg til bryllupsgreier, men ville ikke lempe mer av det på dere denne uken siden jeg allerede hadde laget et innlegg om det. Bare se under her ?

Ønsker dere en fabelaktig helg ♡

1 Comment

  1. The Reader's Tales 22. april 2016

    Lovely pictures ; -)

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.