JEG LESER

De inspirerer meg på hvert sitt vis. De treffer meg med ordene de skriver, bildene de deler og sin egne evne til å skape sin egen vei. De uttrykker seg gjennom sin lidenskap og motiverer meg til å gjøre det samme. Bildene av disse fantastiske damene har jeg hentet på deres egne blogger.

CARINA

Min absolutte favoritt, min blogg-guru og den flotteste og tøffeste bloggsøsteren i verden. Carina pakket sakene sine og dro avgårde til Stockholm i januar 2016 for å jobbe som tekstforfatter. Som meg er hun en del av SnapKollektivet og sammen lager vi også podkasten Luisa & Carina.

stockholm_33

THEA

Den modige og kloke damen, hun er en sann inspirasjon for en leser. Thea deler tanker og følelser. Du blir truffet av tekstene hennes, ikke bare fordi de er så ekstremt godt skrevet, men fordi det er så forbanna alvorlig.  Thea kjemper mot kreften. Jeg heier på deg! Disse ordene skrev mens Thea kjempet og levde. Nå har Thea gått bort, men engasjementet hennes føres videre. Noen menneske berører, setter sterke spor og inspirerer. Thea er en av dem. Hvil i fred vakre, sterke og modige Thea ♡

bilde-tatt-03-03-16-kl-17-24-4

 

CAMILA ANDREA

Inspirerende, ekte og unik. Camila sin lidenskap for mote er smittende og hun inspirerer helt på sin egen måte. Ved siden av masse fantastisk moteinspirasjon deler hun sine egne tanker om livet og det som hører med. Camila er fra Colombia, akkurat som meg.

MG_7760August-03-2016

JANKA

Modig mamma med et stort hjerte. Janka er en som tør å skille seg ut, hun uttrykker seg gjennom både garderobe og ord. Hun tar deler små øyeblikk fra livet, inspirerer meg som ingen andre kan gjennom hennes unike stil og tør å ta den vanskelige praten når det er nødvendig.

shoulder-6-of-7-e1429274784169

FLORA

Supertjej, internet queen, podder og forfatter. Flora er åpen, ekte og så ufattelig fin.

Processed with VSCO with a6 preset

 

MARIELL

Nynorsk og nydelig. Jeg har en forkjærlighet for nynorsk, som skriftspråk syns jeg det er så vakkert. Spesielt når det er så fint skrevet. Og sammen med Mariell sine nydelige bilder gir jeg meg over.

18286896916_7e762f6f77_b