Jeg vil vise dere noe!

For tenk, jeg har laget en liten film. En minidokumentar om en beundringsverdig dame, i de vakreste omgivelsene jeg vet om. Dette er min eksamensfilm og jeg har gledet meg til å vise dere den. Jeg har lært så utrolig mye på bare noen måneder, og mye av det er pakket inn i disse 7:45 minuttene. Den er ikke perfekt, men den er så fin og jeg er innmari stolt.

Dagene mine har vært fylt av en travel studiehverdag og en travel familiehverdag, i takt som magen min har vokst seg stor og rundt. Det er de siste månedene oppsummert, for mer har jeg ikke hatt tid til. Når jeg skriver dette er jeg offisielt høygravid, det er mindre enn 40 dager til termin og enkelte dager vil jeg ikke annet enn å bytte på å sitte i sofaen eller ligge i sengen. Det skjer særlig når dagene i forkant har vært fylt med gjøremål eller annet moro. Derfor var jeg også spent på hvordan det skulle bli å lage en eksamensfilm, nesten helt på egenhånd, på tampen av både studieåret og svangerskapet.

Takk for at du titter innom ♡

Husk at du kan følge La Mar på Facebook for å få oppdateringer hver gang jeg poster et nytt innlegg, men også for å få med deg andre greier jeg vil dele med dere. Jeg finnes også på Snapchat og Instagram under brukernavnet @luisa_lamar.

5 Comments

 1. Carina 23. juni 2019

  Den filmen der er SÅ fin, og jeg er mektig imponert over alt du får til samtidig som du er gravid!

  Svar
  • lamar 23. juni 2019

   Åh, tusen takk, Carinamin! ❤️ Det betyr så mye!

   Svar
 2. Milla 24. juni 2019

  Kjempefin Luisa, stolt av deg!

  Svar
  • lamar 25. juni 2019

   Tusen takk fineste Milla ❤️ Det betyr veldig mye!

   Svar
 3. Helene 28. juli 2019

  Så fin (men også noe melankolsk) film. Gunhild virker som en særdeles badass kvinne. Heier på deg Gunhild!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.