Ti år

Neonskiltet fra Angst Bar i Oslo. Pleier ikke å kalle deg en jævel, men at jeg elsker deg, det er i alle fall sant.

Jeg hører deg puste, slik jeg har hørt så mange ganger før. I mørket. Jeg snur meg mot deg i sengen og ser omrisset av deg som ligger der, ved siden av meg. Vil stryke deg på ryggen. Legge ansiktet i halsgropen din. Puste i takt, selv om jeg egentlig ikke får det til lenge. Din pust er rolig, mye roligere enn min.

Kriblingen i magen og trykket i brystet som var der i starten, jeg kan kjenne det fortsatt. Særlig når du har vært borte. Det er vanskelig å puste jevnt. Åndedraget stopper ved hjertet som banker fort og hardt, uansett hvor mye jeg prøver å trekke pusten dypt. Forelsket heter det.

Bare du kjenner hele meg. Og jeg kjenner hele deg. Vi ligger og ser på hverandre, prater og ler. Uforstyrret fordi alt og alle rundt oss sover. Jeg tar ansiktet ditt i hendene mine, betrakter det, alt er slik det alltid har vært. Vel, eldre har vi blitt siden vi lå slik første gang. Hele ti år.

Husk at du kan følge La Mar på Facebook for å få oppdateringer hver gang jeg poster et nytt innlegg, men også for å få med deg andre greier jeg vil dele med dere. Jeg finnes også på Snapchat og Instagram under brukernavnet @luisa_lamar.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.