Oppdatering på livet

Hvor skal jeg starte? Livet. Selv om jeg tittet innom i desember, ga jeg dere svært lite om livet da. Bare tanker. Livet der og da handlet om noe helt annet. En liten hemmelighet, en stor liten hemmelighet. Vel, den katta er jo for lengs ute av sekken, men hvis du for all formodning ikke har fått det med deg så skal vi få en liten bebis i sommer. Jeg blir mamma til enda en liten person, og det er overveldende fint. Annerledes enn sist, men akk så fint.

Desember og januar ble preget av kvalme, soving, mer kvalme og soving. Oppi det hele startet et nytt semester, og det viser seg at jeg har valgt å gå fulltidsstudiet som faktisk er et fulltidsstudie. Hver dag, ofte lange dager. Husker sist jeg studerte, da hadde jeg tre dager med forelesning, fredag var alltid studiedag og jeg hadde tid til å leve. Haha. Dramatisk, jeg vet, men the struggle is f*cking real. Den andre halvdelen av livet går til familien, jeg er fortsatt alene med kid og hund i perioder og sa jeg at jeg er gravid? Veeeel.

Livet er likevel ganske så deilig mellom slagene. Jeg opplever at vi har blitt sterke sammen, jeg og mine, på disse månedene. Vi lever i en slags unntakstilstand samtidig som rutinene er så innmari tilstede og dagene går sin vante gang. Det meste går jo bra. Det verste er kanskje at jeg er så himla sliten, føler jeg ikke alltid strekker til, og at jeg gruer meg veldig i forkant av travle perioder. Det er overveldende. Samtidig så er B, min fantastiske mann, så utrolig tilstede når han er hjemme. Og lille A er verdens mest tålmodige kid, jeg kan virkelig ikke klage.

Studiet er fortsatt utrolig inspirerende, lærerikt (jeg har ikke noe valg si) og fullt av fine folk. Jeg kjenner at det er viktig for meg å virkelig lære og å gjøre det bra. Vise at jeg kan og vil. Samtidig som jeg har en avslappa tilnærming til mye, heldigvis. Jeg vet jo at dette ikke er død og liv. Motstanden i meg kan også være en utfordring, for de tingene jeg virkelig ikke skjønner bæret av blir jeg bare oppgitt over og da setter jeg meg litt på bakbeina. Og det nytter jo ikke, selv om jeg så gjerne skulle ønske.

Så, dette var en liten oppdatering på livet. Jeg har gledet meg til å ha energi nok til å få ned noen ord til dere. For jeg ser jo at flere er innom, det er stas. Dere som har tatt kontakt har fått svar, dere har visst hva det går i. Takk for at dere ikke bare har glemt meg! Hehe ♡

Husk at du kan følge La Mar på Facebook for å få oppdateringer hver gang jeg poster et nytt innlegg, men også for å få med deg andre greier jeg vil dele med dere. Jeg finnes også på Snapchat og Instagram under brukernavnet @luisa_lamar.

1 Comment

  1. Carina 24. mars 2019

    Yay, godt å ha deg tilbake! Og må bare si det: Deres lille familie er goals, ass <3

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.