Høsten tjueatten

Den siste uken har vi hatt alt fra null til nesten ti grader, men høsten er over for lengs, og for en høst det var. For meg var denne høsten, høsten tjueatten, en tid for å finne tilbake til meg selv. Det høres kanskje egoistisk ut, men jeg har vendt blikket innover. Og her er jeg, så mye mer meg selv. En av de beste utgavene på lenge. En nydelig klisje.

Hvis jeg kan forbli denne versjonen av meg, og gjerne en enda bedre, så kan jeg finne en trygghet i det. Da skal jeg klare meg. Langt under alle lagene ligger fortsatt en slags redsel for fremtiden. Det er det mørket jeg er mest redd for, om det skulle komme tilbake. Å bli stående fast. Igjen. Det vil jeg ikke.

Vi får se da. Fremtiden kommer. Jeg er optimistisk. Her er sangen jeg hørte mest på høsten tjueatten.

Husk at du kan følge La Mar på Facebook for å få oppdateringer hver gang jeg poster et nytt innlegg, men også for å få med deg andre greier jeg vil dele med dere. Jeg finnes også på Snapchat og Instagram under brukernavnet @luisa_lamar.

2 Comments

  1. Carina 14. desember 2018

    Det er ALDRI egoistisk å fokusere litt på seg selv. Det er BRA!

    Svar
  2. Maria 9. januar 2019

    Ikke egositisk i det hele tatt 🙂 VI å alle vende blikket innover av og til. Det har også jeg måtte gjøre i 2018. Nå er jeg så klar for å ta tak i 2019 at det bobler over 🙂

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.