Sommerferien

Sommerferien er over. Vår tid sammen, ferien, bare oss som gjorde det vi ville. Noen dager var late, noen travle. Det er greit å kjede seg litt, men så er det faktisk innmari fint å være nødt til å finne på ting, slik at ikke dagene bare glir avgårde. Å sløve er fint det også, man skal ikke trenge å ha dårlig samvittighet for å ikke finne på noe hele tiden. Samtidig syns jeg det er fint å utnytte de opplevelsene vi kan få og skape sammen. Og så skjer det jo så mye fint i Stavanger om sommeren.

Å være hjemme når vi har fri er også noe av det beste jeg vet, å være lat hjemme, å ha hele dagen sammen er så innmari godt. Jeg elsker at livet hjemme ikke bare er hverdag. At livet hjemme er fri fra morgen til kveld, opplevelser i vår egen by, og rett og slett bare nyte å være hjemme og ute i vår egen hage. Spesielt med sommerværet vi har hatt i år. Det har vært skremmende fint, med trykk på skremmende. At klimaet er i endring er en realitet, det er en påminnelse om at vi må tenke over hvordan vi lever livet vårt. Men nå har været vært slik, og vi må også nyte tilværelsen her og nå. Det er ganske digg å sitte på en av de vakre Jærstrendene våre med tærne i varm sand, bade i havet og leke i strandkanten.

Som i fjor, og året før, har vi ikke dratt lenger enn til hytta. Vi trenger ikke mer – minner er skapt og god mat er spist. Sjøluft, rips (i det uendelige), bading og rolige dager på den fine øya har vært nødvendig og godt for både store og små. Ikke minst for Chaplin som lever sitt beste liv med allverdens frihet på sitt eget lille kongerike. Han elsker å ligge i sola, blir det for varmt tusler han bort i skyggen og legger seg. Og så blir han så innmari glad når vi skal ut på eventyr, enten på sjøen eller i skogen.

Det siste eventyret vårt denne sommeren skal jeg spare litt på, det er noe spennende og nytt, noe vi aldri har gjort før. Jeg gleder meg til å fortelle dere om det og vise noen glimt.

Håper sommeren din var fin ♡

Husk at du kan følge La Mar på Facebook for å få oppdateringer hver gang jeg poster et nytt innlegg, men også for å få med deg andre greier jeg vil dele med dere. Jeg finnes også på Snapchat og Instagram under brukernavnet @luisa_lamar.

4 Comments

 1. Carina Behrens 11. august 2018

  Den teltturen deres henger fortsatt igjen i hjernebarken min, det så SÅ fint ut! Helt enig i at en ikke trenger å reise langt for å skape de beste minnene <3

  Svar
  • lamar 11. august 2018

   ? Spoiler ? Haha neida, det var et eventyr og jeg skal fortelle alt om det. ❤️

   Svar
 2. Maria 14. august 2018

  Har hatt en litt «rar» sommer i år, etter at mamma døde i mai. Men sommeren har vært så fin også på mange måter. 🙂 Nå er jeg klar for å ta fatt på nye utfordringer på skolen og i hverdagslivet frem mot jul 🙂

  Svar
  • lamar 18. august 2018

   Det er veldig forståelig ❤️ Du er så flink! Håper vi kan møtes snart. Jeg er jo også student nå ?

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.