Kribler i fingrene, vet ikke hvor jeg skal starte så jeg bare gjør det

Jeg har følt på det lenge, har til og med skrevet flere innlegg som jeg vil dele med dere etterhvert. Men akkurat nå bare kjenner jeg at det kribler i fingrene. Jeg vil ta tilbake denne lille siden, ikke bare ha det som et sted å utfolde meg kreativt og dele viktige greier, men å igjen la det være et sted som også er en del av meg på et mer personlig vis, uhøytidelig, ekte og til tider kleint. Hvorfor? Fordi jeg vil.

Jeg orker ikke det der at alle skal være profesjonelle og badass businessfolk på alle plan. Det gir meg ingenting, tvert imot. Og det er i alle fall ikke noe jeg kan være. Jeg kan godt være proff og badass, men jeg er mye mer. Og selv om de fleste ikke har en blogg hvor de absolutt må dele litt av livet, så syns jeg det er innmari fint å ha det. Jeg elsker å blogge, å skrive, å dele, å inspirere og bli inspirert. Ikke minst å bli kjent med andre folk som gjør det samme, som interesserer seg for det samme og som lærer meg mye. Ikke minst fordi noen av de jeg har funnet gjennom bloggen er mine aller beste og nærmeste venner i dag.

Jeg har gjort så mye gøy og spennende den siste tiden. Jeg har lært så utrolig mye, fått sjelen vrengt av andres kamp og styrke. Og jeg har ledd, vært glad, nysgjerrig og travel.

Og dere, hva med å legge igjen noen ord under i blant? Jeg savner å blir kjent med dere som er innom. Og hallo til dere som bare snoker (hehe), jeg liker dere også.

Blogges ♡

6 Comments

 1. Stine Friis 15. juni 2018

  Herregud så deilig at mange bare vil blogge sånn som vi gjorde i gamledager <3 Jeg trives så godt med det selv om dagen. Ja, stoffet handler i stor grad fortsatt om temaet jeg skriver om, men jeg vil også vise fram selve livsstilen og livet. Gleder meg til å følge bloggen din videre <3

  Svar
 2. Carina 15. juni 2018

  Yaaaaaaass. Gleder meg sånn til fortsettelsen!

  Svar
 3. Gitte 15. juni 2018

  Gleder meg til å høre alt som har skjedd i det siste! Har prøvd å starte opp ny blogg som sentrerer seg mer rundt karate, men jeg merker jeg legger ganske sterke føringer på hva som er OK å legge ut. Det ender jo bare med at jeg ikke legger ut noe særlig. På tide å gi slipp på disse krava og bare være seg selv.

  Svar
 4. Maria 17. juni 2018

  Ja! jeg vil lese mer her! Og så skal jeg prøve å bli flinkere å legge igjen kommentarer. Skal ærlig innrømme at jeg ikke er best på det verken her eller noensteder 🙂

  Svar
 5. Tine Katrine 18. juni 2018

  Old school blogging er så koselig! 😀

  Svar
 6. Drea 19. juni 2018

  Jeg syns det er helt topp, jeg! 😀

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.