#8 – Black Panther og representasjon

Ny episode av Ti minutter og denne er det flere av dere som har ventet på. Flere har etterlyst en prat om både Black Panther og representasjon, her får dere den. Og om jeg får si det selv, er dette kanskje den beste podkastepisoden jeg noen sinne har laget og publisert. Enjoy!

Black Panther – et perfekt eksempel på hvorfor representasjon er viktig

Jeg har gledet meg veldig til å lage denne episoden, og jeg tror det merkes. I episode nummer åtte, som dette er, prater jeg om hva som gjør Black Panther så viktig for så utrolig mange. Og ikke minst hvorfor den er en game changer i en bransje som har en tendens til å ville bare selge oss én type verden og én type ideal. Jeg vil ikke si så mye mer her, jeg vil at du skal høre mine tanker i podkasten, og kanskje du har noen du vil dele selv? Be my guest!

Abonnerer på Ti minutter, gi den stjerner (helst fem da) i iTunes og legg gjerne igjen noen ord i en anmeldelse. Hvis du har noe på hjertet, alt fra tilbakemeldinger til spørsmål, så kan du gjøre det her i kommentarfeltet, på Facebook-siden til La Mar eller på DM på Instagram (@luisa_lamar).

Du finner Ti minutter i podkastappen din, på iTunes og SoundCloud. Eller du kan høre her.

Husk at du kan følge La Mar på Facebook for å få oppdateringer hver gang jeg poster et nytt innlegg, men også for å få med deg andre greier jeg vil dele med dere. Jeg finnes også på Snapchat og Instagram under brukernavnet @luisa_lamar.

 

2 Comments

 1. Tine Katrine 28. april 2018

  Veldig bra episode! 😀

  Svar
  • lamar 1. mai 2018

   Tusen takk ❤️

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.